Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lavi bude na jaře zpět! Takhle vypadá teaser ze snímku Vyšehrad Fylm

Julius „Lavi“ Lavický, fotbalista, který uchvátil před pár lety onlinový svět, se na jaře konečně dostaví na filmové hřiště se svým plnohodnotným a plnokrevným Fylmem. Snímek Vyšehrad: Fylm od distribuční společnosti Bioscop představí opět Jakuba Štáfka jako nezaměnitelného Laviho, Jakuba Prachaře jako jeho agenta Jardu a Šárku Vaculíkovou jako Laviho „duty free“ partnerku Lucii. 

Po obrovském úspěchu seriálu, který tvůrci nabídli letos v létě divákům ve speciálním střihu jako Vyšehrad: Seryjál, se v polovině dubna příštího roku dostane do kin konečně i Vyšehrad: Fylm. Bývalého hráče pražské Sparty opět nezaměnitelně ztvárnil Jakub Štáfek. „Lavi je i ve filmu stejný jako v seriálu. Sledujeme ale, jak se mu daří dál. Chce se polepšit, dostat se výš, vidíme i do jeho rodinného života, ve kterém se objeví například i dítě. Lavi roste s námi se všemi, ale stejně je to pořád ten dement, jak ho diváci znají,“ vysvětlil Jakub Štáfek, který se postavil tentokrát také za kameru jako režisér spolu s Martinem Koppem. Producentský post zase sdílí se Ctiborem Poubou a Janem Kallistou.

Objeví se hvězdy ze světa sportu

Už nyní, půl roku před premiérou, tvůrci přicházejí s teaserem, který musel být pro svou explicitnost několikrát přestříhán. Odhaluje ale už některá sportovní jména, která diváci ve Fylmu uvidí. „Když mi Kuba Štáfek říkal, že bude natáčet celovečerní film a že bych tam mohl dělat nějaké křoví, tak jsem měl radost. Měl jsem rád seriál Vyšehrad a byla velká škoda, že to skončilo,“ svěřil se nejlepší fotbalista České republiky z let 1996 a 1999 Patrik Berger. Podobně nabídku zahrát si ve filmu vnímal Vladimír Šmicer. „Ty historky, které byly v seriálu, byly dost reálné. Sledovali jsme to a moc nás to bavilo. Takže jsme rádi přijeli na natáčení filmu. Kuba hraje Laviho skvěle, je vidět, že to z něj jde úplně samo,“ dodal první český vítěz Ligy mistrů UEFA z roku 2005 a Fotbalista roku 2008.


Zdroj náhledového obrázku a videa: Bioscop

Související články

Další články

Nejnovější kauzy