Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Latexové škádlení v Love Islandu: Peprné kostýmy vynesly nadšené holky i nervní kluci

Vilu ovládnou BDSM hrátky.
Zdroj: Koláž eXtra/se souhlasem Televize Nova
+ Dalších 19 fotografií
LOVE ISLAND

Reality show Love Island nám opět poskytla peprnou podívanou. Tentokrát se od minulé přehlídky v negližé rozhodně přitvrdilo a účastníky čekala žhavá BDSM hra v latexovo-kožených oblečcích. Mezitím, co děvčata přijala kostýmy s velkým nadšením a chutí se opět předvést, se chlapci oblékli do kožených popruhů či upnutých triček s velkými pochybnostmi. 

Letošní řada oblíbené reality show Love Island svým divákům připravuje mimo různých dramat i žhavá překvapení. Naposledy se děvčata totiž pořádně odvázala a ukázala své zadečky v sexy negližé. V novém díle se produkce rozhodla přitvrdit a tentokrát zapojit i chlapce, kteří však z nové aktivity byli spíše v rozpacích.

V Love Islandu bylo drama i kvůli požáru
 

Účastníky čekala hra v podobě BDSM, která obsahovala i tematické latexovo-kožené oblečky. Ty ocenila hlavně děvčata, která ráda své partnery provokují a ukazují jim, o co by mohli přijít. Ovšem chlapci z kožených triček a popruhů kolek hrudníků nadšení nebyli, humor je ale neopustil. V divoké hře Pavučina vášní se hoši museli vyprostit z kožených pout v kleci, za stálého bičování od děvčat. Nebyla by to reality show o lásce, kdyby si poté páry nedaly divokou líbačku.

Nefér hra

Po tom, co se Diana rozhodla u ohniště vybrat svého bývalého přítele Majla, pár prožívá krásnou renesanci svého vztahu. Ostatní dívky i přesto, že ji v jejím rozhodnutí nejdříve spíše podporovaly, začínají dumat nad tím, zdali je opětovné sblížení hrdliček vůbec fér. "Je to krásná lovestory, ale není to Love Island story," řekla při ohništi Petra.

Do debaty se však zapojili i chlapci, podle kterých ve vile nemá takový pár co dělat, jelikož nemá co dále budovat. "To, co oni mají za sebou, se těžko dorovnává páru, který se poznal před pár týdny," dodal Honza, který byl tázán od Zorky. Ta se pustila do jeho partnerky Pauliny, která Zorce lhala do očí ohledně její lásky mimo vilu. "To, co se tady dělo, ať to máš venku jakkoli, vzbudilo určitou nedůvěru u srdíček a po pár dnech jsi to ty, která ji naopak dává někomu dalšímu. Ty sama sis vyzkoušela, jak nekomfortní situace to je," pustila se Zorka do účastnice.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Reality show Love Island 2023

Reality show Love Island 2023 vysílala TV Nova. Moderátorkou pořadu byla Zorka Hejdová. V show se hrálo o pohádkovou výhru dva miliony korun.

Vítězi Love Islandu 2023 se stali Christopher Jirout a Mária Glatzová.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy