Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lásku už neskrývají: Jakub Prachař a Sara Sandeva si užívají jeden druhého

Jakub Prachař a Sara Sandeva už lásku neskrývají. Takhle jim to slušelo během procházky v Karlových Varech.
Zdroj: Jiří Masojídek / eXtra.cz
+ Dalších 10 fotografií
vztahy

Jakub Prachař (38) a Sara Sandeva (25) svůj vztah nějakou dobu tajili. Avšak dnes už svou lásku neskrývají a na filmovém festivalu v Karlových Varech absolvují večírky i procházky jako oficiální pár ruku v ruce. Redakce eXtra je zastihla během večerní vycházky a zajisté jsou rádi, že už je jejich vztah veřejnou záležitostí a nemusejí se přetvařovat. 

Ani herci Jakub Prachař a Sara Sandeva si nenechali ujít filmové slavnosti v Karlových Varech. Festival si užívají se vším všudy, zazářili spolu jako pár na červeném koberci, navštívili film, večírek a absolvovali i příjemnou procházku městem, což zaznamenal fotograf eXtra.cz. Bylo znát, že si pár společné chvíle v ikonickém městě užívá.

Na vycházce je možná i kolemjdoucí přehlédli, na rozdíl od některých osobností vyšli v nenápadných outfitech, a tak dokonale splývali s davem.

Minulý rok svůj vztah skrývali

Ještě před rokem bylo těžké Saru s Jakubem spatřit jako pár. Avšak po provalení vztahu se jim možná i ulevilo, že si nemusí dávat na každý krok či slovo pozor. Vztah odhalil fotograf deníku Blesk, který zachytil herce při vášnivé líbačce. Později se spolu začali objevovat ve společnosti a proběhlo i vzájemné seznámení s rodinou.

Jak už to tak bývá, ani tahle láska není bez mráčků. Redaktorovi eXtra.cz se podařilo pár zastihnout i během velmi ostré hádky na ulici. Jakub se Sarou si zrovna šli pro kávu do jedné z vinohradských kaváren nedaleko ulice Korunní.

Po cestě se ale zřejmě nepohodli a při návratu šla Sara půl metru za svým milým. Zatímco Sara měla svěšená ramena a slzy v očích, Jakub, který byl v popředí, hartusil a vztekle pořvával něco ve smyslu: "To ses snad úplně pos.ala!"

Zdá se, že ale nešlo o nic vážného a pár hodil hádku za hlavu. Podívejte se, jak to Saře a Jakubovi dnes sluší.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy