Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Láska v soudní síni: Zamiloval se Johnny Depp do své právničky?

Johnny Depp a jeho právnička Camilla Vesquez.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 6 fotografií
Láska?

Vyhrocený soudní spor mezi Johnnym Deppem (58) a Amber Heard (36) stále pokračuje. Probírají se hádky, křik, psychické problémy, alkoholismus a plno dalších věcí, které šokují i samotnou veřejnost. Zdá se však, že ze soudních tahanic přeci jen může pro Johnnyho Deppa vzejít něco pozitivního. Podle několika zahraničních zdrojů, jako třeba web Style Caster, se totiž měl zakoukat do své právničky Camilly Vasquez. 

Soudní spor mezi herci a bývalými manželi Johnnym Deppem a Amber Heard nabírá na obrátkách. Zatímco se u soudu řeší to, z jakého důvodu vykonala Amber Heard potřebu do postele svého bývalého muže, jaké má psychické problémy a kolují také videa, kde je Depp zcela opilý, Johnny se v soudní síni objevuje s úsměvem na rtech.

Fanoušci i zahraniční stránky ihned přišli s několika teoriemi, proč tomu tak je. Jak informoval web Style Caster, Johnny se zřejmě zakoukal do své právničky Camilly Vasquez! Během soudního procesu se prý několikrát něžně dotkli rukama, rameny a Johnny má na Camillu neustále koukat.

Je to vztah, nebo ne?

Ačkoliv mohou znít tyto teorie nanejvýš romanticky, oba jakýkoliv vztah popřeli a jsou prý jen kolegové a přátelé. „Všichni v právním týmu jsou napjatí, ale všichni se velmi přiblížili svému klientovi – stal se z toho profesionální vztah i přátelství,“ uvedl jeden ze zdrojů, jak informoval již zmíněný web.

Podle všeho má Camilla randit s britským realitním agentem.

Žaloba za pomluvu

Depp podal žalobu na Heard kvůli jejímu sloupku v listu The Washington Post z roku 2018, v němž se texaská herečka označuje za "veřejně známou tvář domácího násilí", ačkoliv svého bývalého manžela přímo nezmiňuje. Herec tvrdí, že kvůli článku přišel o práci na několika výnosných filmech, a požaduje po Amber Heard odškodné ve výši 50 milionů dolarů (1,16 miliardy korun). Herečka následně podala na herce protižalobu, v níž požaduje po Deppovi dvojnásobnou částku.

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy