Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Láska nebeská? Ledová královna Anna Wintour září po boku filmového rockera

Romantická večeře Anny Wintour a Billa Nighyho.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Další fotografie
Nový pár?

Tohle zřejmě nikdo nečekal! Fotografové zachytili ledovou královnu a šéfredaktorku americké mutace Vogue Annu Wintour (71) na romantické večeři s hercem z Lásky nebeské Billem Nighym (71). Anna nejen že si sundala své pověstné sluneční brýle, ale usmívala se od ucha k uchu. Vzniká tady nový pár?

Před několika dny byli návštěvníci restaurace Pierluigi v Římě svědky vskutku romantického rande. Šéfredaktorka americké muatce módního magazínu Vogue Anna Wintour a herec známý třeba rolí náladového a drzého rockera v Lásce nebeské Bill Nighty vyrazili na společnou večeři.

V Římě byl pár spatřen 26. srpna. Předtím, než se odebrali na večeři, byl herec viděn, jak nese Anně Wintour červené růže. Společně se poté vydali na večeři do romantické restaurace přímo v centru Říma. Šéfka módního magazínu Vogue si na sebe vzala dlouhé květované šaty a neopomněla ani na své ikonické sluneční brýle, které si však během večeře sundala. Bill Nighy oblékl elegantní sako, košili a kalhoty.


Na společných akcích se objevují častěji od roku 2015 a od té doby se stále více mluví o jejich patrném sblížení. Ani jeden z nich však nic nepotvrdil. Jejich romantická schůzka v Římě se odehrála téměř rok poté, co se Anna Wintour rozvedla s dlouhodobým partnerem, telekomunikačním magnátem Shelbym Bryanem (75). Ti dva se vzali v roce 2004, ale v roce 2020 se jejich životy rozdělily. Předtím byla vdaná za jihoafrického dětského psychiatra Davida Shaffera, s nímž má dospělé děti Charlese (36) a Bee (33).

Naproti tomu Billův poslední známý vztah s anglickou herečkou Dianou Quick trval od roku 1980. Na svět přivítali dcerku Mary Nighy. Rozvedli se po osmadvaceti letech v roce 2008. Bill Nighy je kromě filmu Láska nebeská známý třeba ze snímků Piráti z Karibiku, Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 či Minamata.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy