Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Láska bez příkras: Soukup s Hanychovou okouzlili fanoušky svým skutečným vzhledem

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Láska bez příkras
Zdroj: Se souhlasem Agáty Hanychové
+ Dalších 18 fotografií
Vztah

Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem i nadále dovolenkují. Jejich sociální sítě tak zaplavuje jeden společný snímek za druhým, přičemž modelka většinou sahá k filtrům. Tentokrát ale držela foťák Mia, Agátina malá dcerka z manželství s Jakubem Prachařem, a podařilo se jí zachytit zamilovaný pár bez příkras.

Česká Brangelina v podobě Jaromíra Soukupa a Agáty Hanychové nemusí být ani v Česku, přesto poutá suverénně největší pozornost. Zamilovaný pár si už několik týdnů užívá slunného Španělska, přičemž ani jeden z dvojice nezapomíná přidávat na Instagram jednu fotku za druhou. A že je to mnohdy pořádná romantika!

Oba navíc využívají toho, že s sebou mají malou dcerku Hanychové Miu, která tak páru občas vytvoří perfektní foto. Jako se to stalo třeba nyní, kdy holčička cvakla zamilované hrdličky, a to navíc bez filtru. Fanoušci moderátorské dvojice tak na Instagramu mohli vidět, jak oba vypadají bez příkras. Leckdo by řekl, že ani filtry normálně nepotřebují.

Lidé páru fandí

Ostatně toho názoru jsou i fanoušci Hanychové. "Náhodou je (Mia, pozn. red.) šikulka. Filtr není potřeba," myslí si Markéta v komentářích pod příspěvkem. Podobně to vidí i další. "Láska vám sluší, oba jste rozkvetli. Pečujte vzájemně o ni (o lásku). Někdy tu pravou lásku člověk nepozná za celý život. Fandím vám...," vzkázala Věra novému nejoblíbenějšímu páru Česka.

Soukup si, zdá se, zvykl na roli modela, o čemž se nedávno rozpovídal při focení pro časopis Sedmička. “Focení s Agátou jsme si užili. Poprvé jsem byl v roli modela, ale hlavně díky Agátě vše dopadlo na jedničku. Stejně budou všichni okouzleni její krásou, a tak menší nedostatky v mém pózování přehlédnou," řekl pro eXtra.cz Jaromír Soukup.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy