Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lady Gaga se svlékla donaha a odhalila krutou realitu: Chtěla jsem spáchat sebevraždu, přiznala

Lady Gaga: Nahá odhalila pravdu o tom, že chtěla spáchat sebevraždu
Zdroj: profimedia.cz
+ Další 4 fotografie
Zahraničí

Americká zpěvačka Lady Gaga (35) se během focení pro britský Vogue kompletně svlékla. Během rozhovoru prozradila, že prožívala nelehké psychické období a přemýšlela o sebevraždě. Promluvila také o tom, jak se připravovala na natáčení fimu Klan Gucci, ve kterém si zahraje hlavní ženskou roli, Patrizii Reggiani (72). O roli soupeřila třeba s Angelinou Jolie (46) nebo Penélope Cruz (47).

Byla na dně. Teď pózuje nahá a září ve filmu

Lady Gaga se v novém focení pro britský Vogue svlékla kompletně donaha a ukázala svou postavu posetou tetovačkami. Popová ikona na sobě během focení měla jen velkou paruku připomínající účes, se kterým ji uvidíte ve snímku Klan Gucci (anglicky House Of Gucci). V něm si zahraje Patrizii Reggiani, manželku zavražděného Maurizia Gucciho. Lady Gaga vzala přípravu na roli vážně.

"Rok a půl jsem žila jako ona. Devět měsíců jsem mluvila jen jejím italským přízvukem. I v běžném životě," přiznala magazínu s tím, že po celou dobu nevypadla z role. "Mluvit tímhle přízvukem a být blond pro mě bylo nemožné, takže jsem se i obarvila," doplnila ještě.

Lady Gaga také potvrdila, že přitom ještě nedávno trpěla silnými psychickými potížemi. "Nechtěla jsem být sama sebou," svěřila se s tím, že dokonce přemýšlela nad spácháním sebevraždy. Písničky na jejím nejnovějším hudebním albu Chromatika tak vzešly z jejího nejčernějšího období. "Myslím, že jsem nikdy nezažila v životě víc bolesti než v době, kdy jsem nahrávala to album. Je pro mě těžké jej poslouchat," přiznala.

O roli soupeřila s Angelinou Jolie

Film Klan Gucci režíruje Ridley Scott. Roli nakonec získala Gaga, uvažovalo se ale o Angelině Jolie, Penélope Cruz nebo Margot Robbie. Snímek je inspirován skutečností. Gucci byl v roce 1995 zastřelen neznámým vrahem. Za vraždu nakonec byla odsouzena i přes nedostatek důkazů Patrizia Reggiani Martinelli, která byla Gucciho exmanželkou.

Před pěti lety byla ale za dobré chování z vězení propuštěna a rodina Gucciových jí navíc začala vyplácet odškodné. Maurizia Gucciho si zahraje Adam Driver (37).

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy