Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Laduška se po kolapsu vrátila zpátky do Like Haf: Nůž na krku a zloba kvůli udávání

Do vily nastoupila jako copatá kráska.
Zdroj: Se souhlasem L. Horové
+ Dalších 9 fotografií
Návrat

Lada Horová (20) se po středečním psychickém kolapsu, po kterém ji odvezla záchranná služba, vrátila do vily Like Haf. Podle informací eXtra.cz ani neměla jinou možnost. „Musí to dotočit, ve smlouvě je pokuta čtvrt milionu,“ potvrdil eXtra.cz důvěryhodný zdroj. A jak se dívce nyní daří?

Laduška je zpátky ve vile

Influencerka Laduška zažívala v reality show Like Haf silný nátlak ze všech stran kvůli svému pejskovi Teddymu. Toho totiž před časem dala na hlídání kamarádce a tvrdí, že ta jí ho pak nechtěla vrátit a naopak nyní na sociálních sítích začala rozsévat svou vlastní srdceryvnou verzi příběhu. Lada se pak marně snažila vysvětlit, že není vypočítavá a že si ho od nové majitelky nevypůjčila jen kvůli účasti v primácké show. Pejsek prý hlídačce nikdy nepatřil.

Když na influencerku bylo útoků už moc, sesypala se a museli jí volat záchranku.

„Laduška je na tom fakt špatně. Jsem z toho na nervy… Vím, že ji odvezla rychlá, protože jí bylo strašně zle. Co mi říkal její přítel, přestala skoro mluvit, jen jsem ji slyšela, jak ztěžka říkala: ‚Nemůžu dýchat, dusím se,‘ a měla strašné křeče. Nemohla se pomalu ani pohnout. Naposledy vím, že doktoři jí sháněli psychiatra,“ sdělila ve středu eXtra.cz Lada Horová starší.

Hrozba pokuty?

Ve čtvrtek se už ale dívka vrátila do vily. „Psala mi, že už je jí mnohem líp. Dostala nějaké prášky a už je tam zpátky. Za pár dní to naštěstí končí. Ale jestli jsem to dobře pochopila, už jsou tam na ni prý hodní,“ řekla nám maminka influencerky v pátek.

Jinou možnost ale dívka ani neměla. „Smluvní pokuta, když nedokončí natáčení, je čtvrt milionu,“ dozvěděli jsme se od důvěryhodného zdroje.

Udávání ve vile? Tajemství odchodu Jana Bendiga

Lada se prý už oklepala a hodně zhurta se pustila do Anety, která měla produkci naprášit, že přítel Honzy Bendiga Lukáš podle ní měl ovlivňovat soutěžící. Prima nyní tvrdí, že kvůli tomu měli být oba vyhozeni ze soutěže. Pár nicméně na Instagramu naznačuje, že je to jen hra pro diváky.

„Náš odchod jsme vymysleli s Lukášem schválně trošku dramatický, aby bylo na co koukat, a vyšel nám podle plánu, na jedničku,“ uvedli.

Pro eXtra.cz Honza Bendig pak své důvody ještě doplnil.

„Byla to ohromná zkušenost, ale opravdu se nedalo nic dělat. Je toho teď po pracovní stránce příliš moc, tak jsme se rozhodli odejít,“ sdělil nám Honza. Jeho kalendář akcí ukazuje, že se opravdu nezastaví.

Kvůli kritice rázné Lady vůči Anetě se prý na kauzu Teddy okamžitě zapomnělo a v Like Haf se teď už zase řeší jen nová aféra…

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy