Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Kynychová dokazuje, že věk je jen číslo: Cvičitelka prozradila, proč se pořád svléká

Hana Kynychová dokazuje, že věk je jenom číslo.
Zdroj: Martin Procházka / se souhlasem Hana Kynychová / koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
zpověď

I uznávaná cvičitelka Hanka Kynychová (54) patří mezi ženy, které dokazují, že věk je pouze číslo. Své sociální sítě v poslední době zásobovala i pořádně odvážnými fotkami. Zcela nahá se zvěčnila v sauně nebo ukázala své dokonalé pozadí v síťovaných tangách. Hanka redakci eXtra.cz prozradila, z jakých důvodů se rozhodla odhalené snímky zveřejňovat, a promluvila i o náročné době.

Hanka Kynychová si i po padesátce udržuje tělo v perfektní formě. Štíhlou vysportovanou postavu ale nemá zadarmo, za vším jsou roky pravidelného cvičení a také vyvážený jídelníček. Své tělo se v posledních měsících dokonce nebála ukázat i v rouše Evině na Instagramu, což v lidech vyvolává obdiv nebo nepochopení.

Měli bychom myslet i na naše muže, říká Hanka

"Když se rozhodnu, že mám chuť udělat něco takového, tak je v tom asi i trošku zdravé provokace. Ve spoustě svých vrstevnic vyvolám buď negativní pocity a rozčílení, nebo seknou klobouk. Některé se dokonce vyzvou k tomu, že to asi nemám zadarmo a začnou také něco dělat," svěřila se Hanka redakci eXtra.cz se slovy, že se udržuje dobře nejen kvůli sobě, ale také svému manželovi, se kterým je už třicet let.

"Mými akty a odhalenějšími fotkami chci holkám i říct, že tady máme chlapy, kteří s námi třeba žijí už třicet let a také se o sebe starají, aby se nám líbili. A my bychom měly mít v sobě tu morálku také, aby se ten muž třeba neotáčel za jinými," říká známá cvičitelka, se kterou jsme se potkali na představení kosmetiky Thalion.

Zvyšování energií se dotklo i Hanky Kynychové

Hanka provozuje už léta rozsáhlé fitko, avšak kvůli aktuální nepřejícné době zvažuje, zda je schopná ve všech prostorech setrvat.

"Aktuálně řeším, jak přežít tuhle dobu, která se na nás valí. Mluvím o zvyšování ceny energií a otázkou je, zda setrvám v prostorech, ve kterých jsem. Odliv lidí je vlivem této doby znát. Fitko provozuji už 25 let, vůbec poprvé řeším, zda ho nezmenšíme a nepřizpůsobíme se dnešní době. Nebudu si hrát na mohykána, který by pro přežití šel i do červených čísel," uzavřela Hanka Kynychová.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy