Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kylie Jenner randí s hvězdou Duny: Na tenisovém zápase předvedli vášnivou líbačku

Kylie Jenner a Timothée Chalamet tvoří čerstvě pár.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Profimedia
+ Dalších 7 fotografií
Láska

Modelka Kylie Jenner (26) a její nový přítel Timothée Chalamet (27) už svou lásku neskrývají. Poté, co se poprvé spolu objevili ve společnosti na koncertě Beyoncé v Los Angeles, obrážejí jednu akci za druhou. Nyní si vyrazili na US Open v New Yorku, kde předvedli vášnivou líbačku. Informace přinesl web Daily Mail.

Sestra Kim Kardashian, Kylie Jenner, je čerstvě zadaná. Nabrnkla si filmovou hvězdu z Duny, Timothéeho Chalameta. Pár se společně ukázal na veřejnosti teprve nedávno na koncertě Beyoncé. Tato novinka "otřásla" světovým showbyznysem, protože tuto dvojici nikdy předtím nikdo nespojoval. Pár se líbal přímo v publiku, jak si všimnul web eonline.com.

Nyní si to pár zopakoval během tenisového finále na US Open mezi Novakem Djokovičem a Daniilem Medveděvem v New Yorku. Kylie byla zachycena, jak svými prsty něžně projížděla hercovými tmavými kadeřemi. Vášnivá líbačka samozřejmě nesměla chybět. Pár si dopřával intimní chvíle přímo v publiku, jak informoval Daily Mail.

Další hvězda na tenise

Tenisový zápas si užili spolu s hvězdným davem, včetně hvězdy seriálu Orange Is the New Black Laverne Cox, která seděla před nimi. Tenisové finále ale nebylo jedinou společnou akcí, kterou dvojice spolu o víkendu podnikla. V pátek si vyšli na romantickou večeři v rámci newyorského týdne módy. Večerní setkání pořádal módní návrhář Haider Ackermann.

Kylie Jenner pochází ze slavné početné rodiny Kardashian, kam samozřejmě patří Kim, Kendall Jenner, Khloé Kardashian a mnoho dalších. Těchto sourozenců je dohromady devět. Timothée Chalamet se proslavil především rolí ve filmu Duna, dále hrál například v Malých ženách a brzy se objeví v chystaném filmu Wonka.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy