Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Kukuřičný úplněk ve znamení Ryb: Vodnářům nastaví vztah zrcadlo, Berani zabojují s egem

Jak bude vypadat listopadový úplněk?
Zdroj: pixabay
+ Dalších 8 fotografií
úplněk

Kukuřičný úplněk ve znamení Ryb uvidíme na obloze 10. září 2022 přesně v 11:58. Své přízvisko získal podle období, kdy přichází. Obvykle se totiž právě v tento čas v Americe sklízela kukuřice. Upozorní na nevyjasněné domněnky v partnerských vztazích, otevírá také úplně nové zdroje energie. Působit bude zejména na dolní končetiny, konkrétně lýtka a chodidla. Tradičně se během úplňku nedoporučuje žádný lékařský zákrok. Podívejte se, co v tento magický den čeká právě vaše znamení zvěrokruhu.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Úplněk vám otevře úplně nový zdroj energie a motivace, což pro vás bude velkým překvapením. Už jste si mysleli, že snad ani nebude kde brát. Partnerský vztah vám teď nastaví zrcadlo. V galerii najdete váš tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Čerpejte sílu, kterou vám kukuřičný úplněk přinese. Vůle setrvat v tom, co jste započali, bude tentokrát obdivuhodná. Od partnera byste se mohli dočkat velkého překvapení. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Uvědomte si, že celý váš život teď závisí skutečně jen na rozhodnutích, která děláte. Pokud necháte vaše ego, aby převzalo vládu, nedopadne to vůbec dobře. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nezbývá nic jiného než na sebe převzít zodpovědnost a začít tvořit. Hvězdy přejí vaší kreativní části, proto využijte daný čas a posuňte se v projektu, který se vám v posledních dnech nabídl. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Úplněk vám přinese velké prozření. To, o čem jste se domnívali, že už je předem ztraceno, ještě získá druhý dech. Otázkou je, zda vy máte energii řešit stále to samé dokola. V galerii najdete, co vás potěší.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Je na vás kladen velký tlak, skoro budete mít pocit, že se váš dům proměnil v jedno velké nádraží. Stále nějaké návštěvy, kdy někdo něco chce. Nebojte se požádat o samotu. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nechcete nikoho urazit, zároveň se ve vás hromadí vztek a nevyřčené pocity. To by mohlo vést k vážným psychosomatickým potížím. Zkuste tentokrát mluvit na rovinu, nebude to nic strašného, uvidíte. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Přichází pro vás čas, kdy se budete muset rozhodnout, jak naložit se svobodou, po které jste toužili. Možná nakonec zjistíte, že to, co jste si dlouho přáli pro své štěstí, si nakonec zařizujete pro své neštěstí. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Uvidíte, že vše dopadne dobře, jste na nejlepší možné cestě k úspěchu. Nebojte se udělat ten poslední krok, který vám chybí, a jít si v životě pro to, o co zkrátka stojíte. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Někdy je lepší zatnout zuby a mlčet, ostatně vy teď stejně nemáte moc co říct. Kroky, které teď děláte, si zaslouží stát se v tichosti. Už brzy budete mít možnost ukázat svému okolí, co jste vytvořili. V galerii najdete, na co se dnes zaměřit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Váš partner čeká, až od vás uvidí ten pravý zájem. Během kukuřičného úplňku by mohly tyhle domněnky a očekávání eskalovat, což vám příjemné tak úplně nebude. Nakonec se vše ale vyřeší a dopadne to dobře. V galerii najdete váš tip.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Buďte sebevědomí. Zvládnete to, dělejte minimum chyb a buďte sami sebou. Nevzdávejte to předčasně. Nikdo vás nemůže vést za ruku. Tohle si musíte vybojovat sami. Čas, kdy vám stál neustále někdo za zády, skončil. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy