Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kudla do zad princezně Kate: Žena, kterou spojují s Williamem, bývala její kamarádkou

Princ William má mít údajně milenku.
Zdroj: Profimedia, Koláž eXtra.cz
+ Dalších 7 fotografií
Milenka

Britskou královskou rodinou cloumá další skandál. Tentokrát se o něj však neměl postarat odpadlík princ Harry, ale dosud vzorný princ William (40), který působí jako šťastný manžel a otec tří dětí. Podle zahraničního webu Marca měl svou ženu Kate (41) podvést s dlouholetou rodinnou kamarádkou Sarah Rose Hanbury (38). Kdo je tajemná žena, která zatřásla celou královskou rodinou?

Na povrch vyšla informace, že má princ William podvádět svou ženu, princeznu Kate, s dlouholetou rodinnou přítelkyní. Dle zahraničního webu Marca měl strávit Valentýna v luxusní italské restauraci v centru Londýna s markýzou Sarah Rose Hanbury. „William dal dokonce Rose perlový náhrdelník!“ uvedl nejmenovaný číšník z tamního podniku.

Dlouholetí přátelé William a Rose

William a Rose Hanbury jsou dlouholetými přáteli. Už v roce 2019 ovšem vyšla na povrch šokující informace o jejich možné aféře. Společně měli být vyfotografováni v době, kdy Kate čekala třetího královského potomka - prince Louise, což spekulace ještě rozvířilo. Nikdy ale nebyly potvrzeny.

Kate Middleton byla do té doby také blízkou přítelkyní Sarah Rose, ovšem podle The Sun se v roce 2019 „velmi odcizily“. Kate ji zcela odřízla ze svého života a ty dvě se již nepřátelí. To ale není vše. „Kate požádala Williama, aby se se Sarah už dál nestýkal,“ tvrdí média.

Kdo je Sarah Rose Hanbury

A kdo je vlastně tajemná Rose Hanbury? Narodila se v roce 1984 správci internetových stránek Timothymu Hanburymu a módní návrhářce Emmy Hanbury. Studovala na prestižní škole Stowe School a ve dvaceti letech se stala modelkou, jak píše The Sun. Měla dokonce podepsanou smlouvu s agenturou Storm, která zastupovala i britskou topmodelku Kate Moss.

V roce 2009 se provdala za o třiadvacet let staršího Davida Rocksavage, 7. markýze z Cholmondeley. Poprvé se potkali na dovolené v Itálii v roce 2003 a brali se po krátkém zasnoubení. Vše vzali velmi rychle. V červnu 2009 oznámili zásnuby, o den později prozradili, že čekají potomka, a hned den nato se vzali na radnici v Chelsea. David je potomkem sira Roberta Walpolea a příbuzným rodin Rotschildů a Sassoonů. Pár se dobře zná s královskou rodinou, jelikož žijí v blízkosti a pohybují se ve stejných kruzích.

Zvěsti o možné nevěře Williama a Rose však nebyly potvrzeny. Rose se se svým mužem navíc objevila na pohřbu královny Alžběty II., který se uskutečnil v září minulého roku, jak píše web Now to Love.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy