Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Kuchařka Kamu předvedla bříško a promluvila o těhotenství: Řeší to celá vesnice

Kamila Rundusová alias Kamu: Ukázala bříško
Zdroj: se souhlasem K. Rundusové/koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
odhalila se

Není to poprvé, co kuchařka a influencerka Kamila Rundusová (32) alias Kamu ukázala na Instagramu své bříško. I když by si mnozí mohli na první pohled myslet, že propadla babyboomu českého showbyznysu, není to tak. Oblíbená autorka několika kuchařek, která už delší dobu pobývá na Kostarice, si otevřela vlastní zmrzlinárnu. Vypouklé bříško je tedy důkazem toho, že svému "gelatu" nedokáže odolat ani ona sama. 

Kamu ukázala bříško

Kuchařka Kamu, vlastním jménem Kamila Rundusová, je mimo jiné známá i tím, že dokázala úspěšně zatočit se svou nemalou nadváhou. Od té doby, co má postavu jako lusk, plní sociální sítě fotkami své postavy, na kterou může být právem hrdá. Tentokrát ale svým followerům trochu vyrazila dech.

Influencerka, která se před časem rozhodla usadit na Kostarice, tam před půl rokem rozjela vlastní byznys. Přímo na pláži v oblasti La Esquina De Avellanas si společně se svým partnerem otevřela zmrzlinárnu, kde Kamu prodává vlastnoručně vyrobenou veganskou zmrzku.

Kuchařka, která se podle informací blesk.cz tajně provdala za přítele Robiho, je tedy nejen výrobcem vlastních sorbetů, ale samozřejmě i vrchním ochutnavačem, a právě díky své lásce k vlastnímu výrobku se Kamila rozhodla jít s kůží na trh. "Takhle to dopadá, když si otevřete vlastní obchod se zmrzlinou," napsala Rundusová k fotce s vyvaleným bříškem, kterou chtěla pobavit fanoušky na Instagramu.

Podezření, že je Kamu těhotná

"Dostala jsem mnoho zpráv, že vypadám úžasně a není co měnit. Děkuji moc, lásky, je to od vás milé a vážím si toho, ale opravdu si myslím, že je to volba každého," napsala dále Kamu k fotografiím, na kterých je vidět, že hlady na Kostarice rozhodně netrpí. "Rozhodla jsem se být zase fit," dodala influencerka odhodlaně.

Kamu se rozhodla se sebou něco dělat poté, co se po vesnici začalo šuškat, že je snad těhotná. "Když se mě místní ožralka před místní sámoškou zeptal, jestli jsem těhotná, že se to povídá po vesnici, vybuchla jsem smíchy a napadlo mě "a do pr...". Zase? Ach ta láska k jídlu," svěřila se s humornou historkou.

Není to ale poprvé, kdy se Kamila ukázala světu sociálních sítí se vzdouvajícím se bříškem. Tehdy se ale jednalo o mnohem vážnější problém, než je jen několik málo kilo navíc. Lékaři jí diagnostikovali chorobu polycystických ovarií, což znamená hormonální nerovnováhu.

"Za vším se skrývá vážná nemoc syndrom polycystických ovarií, což znamená hormonální nerovnováhu. Tedy například zastavení ovulace, absenci menstruace a naopak zvýšení androgenních rysů, jako je růst ochlupení na místech, kde se to u žen nepředpokládá," připsala tehdy k fotce, na které budila dojem, že je v radostném očekávání.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy