Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Krvavý útok na Filipa Grznára. Aleš Bejr ho napadl během předzápasového vážení

+ Dalších 16 fotografií

Mezi Alešem Bejrem a Filipem Grznárem propukne v sobotu večer válka. A může za to první jmenovaný. Ten totiž opět neudržel nervy na uzdě a během veřejného vážení brutálně napadl bývalého kontroverzního kulturistu. Ten nakonec skončil s tržnou ránou na obličeji v péči lékařů a musel se dokonce podrobit vyšetření CT. Redaktoři eXtra.cz byli na místě. 

Aleš Bejr už v minulosti předvedl, že je nevyzpytatelný. Přestože před několika dny napadl jednoho z promotérů, Tomáše Linh Le Syho, organizátoři Clash of the Stars nad ním nezlomili hůl a dali mu další šanci. Bejr ale předvedl, že je neřízená střela a nectí žádná pravidla.

Nečekaný útok

Vše přitom začalo docela nevinně. Nejdříve proběhly menší tréninky zápasníků, kteří předvedli, co v nich je, pak přišlo na řadu vážení. Z dvojice Grznár a Bejr byl jako první na pódium pozván druhý jmenovaný. Ten se v klidu zvážil a čekal na svého protivníka. Tomu ale takový prostor neposkytl.

Ve chvíli, kdy Filip Grznár vstoupil na pódium, rozeběhl se Bejr proti němu, cestou doslova odmrštil k zemi dalšího promotéra Jakuba Jíru a vrhl se na svého soka. A to vše před zraky reportérů eXtra.cz. Útok byl natolik agresivní, že Grznárovi způsobil tržnou ránu na obličeji a ten musel jet do nemocnice, kde se podrobil různým vyšetřením. Vše naštěstí dopadlo dobře.

Slovní přestřelka a slib odplaty

“Zápas s Bejrem bude. To, co se stalo, bude brutálně a strašlivě potrestáno. Aleši, já tě popravím,” vzkázal Grznár Bejrovi ještě z nemocniční chodby na oficiálním instagramovém profilu Clash of the Stars.

“Chceš válku, tak ji máš mít. Zítra se těš,” odpověděl mu Bejr prostřednictvím svého Instagramu.

Ačkoli Aleš Bejr ignoruje veškerá pravidla a napadl dokonce oba promotéry akce, Jakub Jíra, ze kterého Bejr udělal hadrového panáka, redakci eXtra.cz řekl, že se nejvíc těší právě na jeho zápas s Grznárem.

Vyjádření promotéra

“V neděli to schytal Tomáš, dneska já. Bejr je psychopat. Mě ale nic nebolí. Já ještě neviděl záznam, ale prý to vypadalo, jako by mnou proletěl. Já jsem spadl na zem a víc si neuvědomuju,” popsal své pocity pro redakci eXtra.cz Jíra.

Vyhraje Bejr, anebo bude za své chování pořádně ztrestán a vítěz bude Filip Grznár? To se dozvíme již dnes večer, kdy proběhne třetí galavečer Clash of the Stars.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy