Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Krutá kritika Taťány Kuchařové: Mikádo jí nesluší, říká kadeřník celebrit a opřel se do Čechů

+ Dalších 6 fotografií

Tomáš Arsov patří mezi přední české kadeřníky, kterému svou korunu krásy vkládá do rukou i řada známých osobností. Aktuálně nejintenzivněji spolupracuje s krásnou Taťánou Kuchařovou. Tomáš redakci eXtra.cz prozradil, jaký účes se mu na Miss World 2006 nelíbí, a vyřkl svůj názor na vlasy Čechů. V rozhovoru vyvrátil i několik mýtů, které o vlasech kolují, a poradil, jak dosáhnout krásných vlasů.

Jméno profesionálního kadeřníka Tomáše Arsova se v poslední době často spojuje s Taťánou Kuchařovou, která o sebe a svou vizáž dbá. Říká se, že korunou krásy jsou vlasy, které Táňa za roky, kdy se pohybuje v rybníčku showbyznysu, změnila.

Aktuálně má vlasy střižené do mikáda. Jak na tento styl nahlíží sám Tomáš Arsov?

"Já mám vlasy Taťány velice rád, protože na to, že je blondýna, je má krásné. Já vždy říkám, že mít hezkou blond je jako vlastnit drahé auto. Chce to dobrého kadeřníka, dobrou a častou domácí péči. Ale musím přiznat, že se mi nelíbí, když je nosí moc nakrátko, konkrétně když má mikádo hodně krátké. Myslím si, že jí víc sluší delší vlasy, v tom se mi líbí víc. Působí tak žensky a je to sexy," svěřil se pro eXtra.cz během představení ikonického parfému Taťány Kuchařové, který modelka tvořila právě s Tomášem Arsovem, jak kadeřník informoval i na svém Instagramu.

Češi jsou odvážní a moc experimentují

V jeho salonu také vyhodnotil, jak všeobecně vnímá styl vlasů Čechů. Měli by víc experimentovat?

"Já bych to řekl obráceně. Podle mě jsou Češi až moc odvážní a až moc extravagantní. Naopak by mohli být konzervativnější. I extravagantnější barvy mohou vypadat vkusně a trefně. Mnohdy je to pouze v tom, že ty vlasy jen potřebují správnou péči a mít správně umytou vlasovou pokožku. To dělá hodně," svěřil se se slovy, že vlasy lidí všeobecně nekritizuje, důležité je, aby byl člověk sám se sebou spokojený.

"Nechci to dělat. To je jako byste potkali svého zubaře na ulici a zeptali se, jestli jsou ty zuby dobrý. Já pracuji, když je ta klientka u mě, u zrcadla. Myslím si, že mi nenáleží hodnotit lidi na ulici. Oni se vidí v zrcadle a jsou tak se sebou zřejmě spokojení. Každý máme jiná kritéria a je to věc názoru," dodal společně i s vlasovým mýtem, který si můžete poslechnout v přiloženém videu v náhledu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy