Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kristýna Schicková šla do naha: Fanoušky dráždí odvážnou fotkou ze sauny

Své tělo udržuje pravidelným pohybem.
Zdroj: Se souhlasem K. Schicková
+ Dalších 6 fotografií
foto uvnitř

Modelka Kristýna Schicková (26) má luxusní postavu a nebojí se to ukázat. Sestra fotbalisty Patrika Schicka (25) často a ráda zveřejňuje na sociálních sítích snímky, na kterých pózuje obnažená, zpravidla to ale bývá z nějaké prosluněné dovolené. Tentokrát je ale v zasněženém Špindlu, přesto fanoušky nenechala ve štychu a poškádlila je dalším odvážným snímkem.





Krásná sestra fotbalisty Patrika Schicka Kristýna Schicková si vyrazila na Silvestra do Krkonoš. Ze Špindlerova Mlýna nezapomněla pozdravit ani své fanoušky. Nejprve značkově oblečená, jak se na modelku patří, pak i obnažená.

Kristýna se nechala zvěčnit, jak pózuje nahá v sauně. Autor fotografie si ale se snímkem stylově vyhrál, a tak jsou vidět jen některé části. " Relax, take it eaaaaaasyyyyy… 2022 Jste připraveni?" připojila Kristýna část písničky od hudebníka MIKA k odvážné fotce.

Kristýna Schicková je známá tím, že umí přiostřovat. Na Instagramu v minulosti zveřejnila řadu odvážných fotek, na kterých pózovala buď ve spodním prádle, nebo úplně bez něj. Těžko při pohledu na luxusní postavu uvěřit, že je Kristýna maminkou teprve ročního syna Elliota, který se jí narodil loni v březnu.



Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy