Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kristýna Schicková se ve Varech vystrojila jako růžový bonbonek. Po dvou dětech ukázala luxusní postavu

+ Dalších 7 fotografií

Kristýna Schicková je sestra českého fotbalového reprezentanta Patrika Schicka a také úspěšná modelka. Na party UniCredit Bank v Karlových Varech se objevila v růžovém modelu, ve kterém byla připodobňována k panence Barbie či bonbonku. Naší redakci poskytla rozhovor, ve kterém objasnila, co bylo motivací pro její outfit. 

V neděli se konala v Karlových Varech velkolepá party UniCredit Bank, na níž nechyběla ani úspěšná modelka Kristýna Schicková, která na sebe strhla pozornost růžovým modelem, v němž vypadala jako panenka Barbie. Naše redakce byla na místě, Kristýnu jsme vyzpovídali a ona prozradila, co bylo motivací pro její outfit.

Přirovnání, že Schicková vypadala jako panenka Barbie, nebylo daleko od pravdy. Šaty, jež jsou dílem sourozeneckého dua Jakuba a Nikol Ponerových, byly inspirovány právě výročím Barbie. Sama Schicková se netají láskou k ikonické panence. “S Barbie jsem si hrála, ale já jsem byla více tomboy, využívali jsme spíše bráchovy hračky. Autíčka na baterky, které jsme řídili, takové klučičí hračky,” přiznává.

Schicková ukázala postavu jako proutek

Filmový festival ve Varech se v jejím případě odehrává spíše v pracovním duchu. Moderovala, neustále musela někam přebíhat, zkrátka to pro ni bylo náročné. Přesto doufá, že se konečně uvolní u sklenky Prosecca a užije si čas s rodinou.

Kristýna Schicková je kromě úspěšné modelky i pyšnou maminkou dvou synů – staršího Elliota a mladšího Liama. I když má za sebou už dva porody, na její figuře to není rozhodně znát a postavu jako proutek by jí mohly závidět i třeba některé dvacetileté dívky.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy