Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Krásné dcery expremiéra Grosse: Denisa září na TikToku, Natálie točí intimní scény

Denisa a Natálie Grossovy bez sebe nedají ani ránu.
Zdroj: herminapress
+ Dalších 8 fotografií
VÝROČÍ NAROZENÍ

Bývalý premiér České republiky Stanislav Gross by dnes oslavil 53. narozeniny. V roce 2015 však bohužel zemřel na zákeřnou nemoc ALS. S manželkou Šárkou mají dvě dcery. Obě jsou umělecky zaměřené a dávají o sobě na sociálních sítích stále hodně vědět.

Politik Stanislav Gross se narodil v roce 1969 v Praze. Do politiky nakoukl už ve svých jednadvaceti letech a na politické scéně začal být rychle vidět.

Stanislav Gross premiérem

Gross, jenž působil v ČSSD, byl velmi ambiciózní a také hodně schopný. Byl poslancem, místopředsedou Poslanecké sněmovny, ministrem vnitra i nejmladším premiérem České republiky. A také byl velmi oblíbený mezi lidmi.

Jeho popularita ale klesla v době, když se začal řešit Grossův majetek. Konkrétně luxusní byt v Praze, za který měl zaplatit více než čtyři miliony korun. Tak vysoký plat ale tehdy neměl. Údajně mu na něj půjčil strýček Vik, jenže ten neměl žádný majetek. Gross proto pod nátlakem rezignoval na premiérský post a odešel z politiky.

„Dnes s odstupem si myslím, že jsem byl na jedné straně dobrým ministrem vnitra, a na druhé straně si myslím, že jsem nebyl dobrým předsedou vlády. Všem vám, kteří jste mi před x lety důvěřovali, a pak jste měli pocit, že jsem vás zklamal, se omlouvám,“ citoval portál idnes.cz jeho slova řečená dokumentaristům, kteří natáčeli cyklus o bývalých premiérech.

Stanislav Gross zemřel na ALS

Stanislav Gross se po politice dal na studium práv. Také obchodoval s akciemi, pohyboval se však v hodně kontroverzních vodách. Dokonce ho sledovala i protikorupční policie, případ byl ale nakonec odložen.

To všechno ale nebylo nic proti tomu, co Grosse potkalo v dalších letech. Bývalý premiér totiž začal svádět nerovný boj s nevyléčitelnou nemocí ALS. ​Na jaře 2015 tento zápas bohužel prohrál.

Co dělají dcery Stanislava Grosse?

Gross na světě zanechal manželku Šárku, kterou si vzal v roce 1996, a dvě krásné dcery. Starší Denisa se věnuje herectví, focení, sociálním sítím a také influencingu. Na TikToku má desítky tisíc fanoušků. „TikTok je jedna z platforem, které velmi rostou, proto jsem se tam přidala. Začalo to v období koronaviru, tu aplikaci jsem původně založit nechtěla, ale nakonec jsem to udělala. Trávila jsem na něm hodiny, začala jsem tvořit kontent, který lidi bavil, a rozrostlo se to," uvedla před časem pro eXtra.cz Denisa Grossová, která dokonce dostala nabídku, aby šla do reality show Like House.

Mladší ze sester, dvacetiletá Natálie, se věnuje především divadlu a herectví. Roli dostala i v novém seriálu Společně sami, kde si vyzkoušela i intimní scény. "Tohle natáčení pro mě bylo asi nejnáročnější. Když mi zavolal režisér Tomáš Magnusek, já jsem nevěděla do poslední chvíle, jestli to vezmu, ale pak jsem si řekla, že je to pro mě obrovská herecká výzva, a přijala jsem to. Ale bylo mi z toho trošku špatně po tom natáčení, bylo to fakt šílený. A měli by se na to lidé podívat, protože na tohle se musí dávat pozor," řekla Natálie v rozhovoru pro eXtra.cz.

Natálie Grossová a Adam Kajumi

Natálie Grossová má za sebou nedávný rozchod, teď se ale objevuje po boku influencera a účastníka reality show Like House, kterým je Adam Kajumi. On mluví o vztahu, Natálie ale jeho nadšení brzdí. „Doprovází mě, je to skvělý kamarád, vídáme se teď strašně často a je to super parťák na takové akce,“ upřesnila.

Mladší dcera Stanislava Grosse si na nedostatek práce rozhodně nemůže stěžovat. Naopak je k nezastavení. „Tvořím vlastní hudbu. Nedávno jsem vydala písničku „Pouč se, Honey“, která je už i na YouTube. V klipu hraje právě i Adam Kajumi. Jinak momentálně hlavně skládám své vlastní písničky, a tak doufám, že co nejdříve vyjdou. A samozřejmě zkoušíme také v divadle Okno mé lásky a Dr. Fausta,“ dodala pro idnes.cz.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy