Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Krásná rusovláska Lenka Vacvalová se vdala! Pohádková svatba proběhla na horách

Lenka Vacvalová se vdala!
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 2 fotografie
Svatba

A je to oficiální. Krásná herečka známá třeba ze Soudkyně Barbary Lenka Vacvalová (32) se vdala. Za muže si vzala fotografa Jana Poláčka. Rusovláska už stihla na sociálních sítích sdílet fotografii ze svatby, která se uskutečnila ve Vysokých Tatrách, což byla pro oba nadšence do hor zřejmě jistá volba.

„Pán a paní Poláčkovi,“ napsala k fotografii na Instagramu slovenská herečka Lenka Vacvalová, která měla v sobotu 23. dubna svatbu ve Vysokých Tatrách. Za muže si vzala českého fotografa Jana Poláčka. Oba dva pojí vášeň k horám, proto nebylo překvapením, že se svatba odehrávala právě zde.

Na sociální sítě přidala Vacvalová fotografii, na níž stojí s manželem v těsném objetí a společně se na sebe usmívají. Rusovláska na sobě měla pohádkové bílé šaty s dlouhým závojem.

Zásnuby proběhly na vrcholku hor

I zásnuby páru v srpnu minulého roku proběhly netradičně. Když společně zdolali jeden z nejkrásnějších vrcholů Evropy Matterhorn, na vrcholu ji požádal o ruku. „Milionkrát ano,“ odpověděla mu a zamilovanou a šťastnou fotografii sdílela na sociálních sítích.

Lenka Vacvalová může být pro českého diváka nejvíce známá ze Soudkyně Barbary, Sanitky 2, Kameňáku 3, Team Building nebo Všechny moje lásky.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy