Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Krásná Patricia Janečková se bude vdávat: Po boji s rakovinou má zase důvod k radosti

Operní pěvkyně Patricia Janečková.
Zdroj: Profimedia
zádnuby

Patricia Janečková (24) má opět důvod k radosti. A to velký. Operní pěvkyně, která má kvůli rakovině za sebou 16 chemoterapií, ozařování i mastektomii, se zasnoubila. O krásné novince se zpěvačka pochlubila na sociálních sítích.

"Není čas ztrácet čas. Bude svatba." Tento krátký a úderný vzkaz připojila Patricia Janečková k fotce se zásnubním prstýnkem na svůj Instagram. Snímek ještě doplnila o hashtagy "zásnuby", "pár" či "láska". Operní pěvkyně řekla důležité "ano" svému příteli, divadelnímu herci Vlastimilu Burdovi (32), který ji podržel, když to nejvíc potřebovala.

Janečková prošla velmi náročným rokem a je krásné, že po všech zdravotních problémech má opět úsměv na tváři. Loni v únoru jí lékaři našli zhoubný nádor na prsu. "Tento rok měl být plný krásných koncertů a divadelních představení. Všechno je jinak. Před pár dny jsem od lékařů zjistila, že mě čeká velký boj. Rakovina byla, je a bude mezi námi, a i když jsem si vždy myslela, že mládí rovná se zdraví, není tomu tak. Výsledky biopsie prokázaly zhoubný nádor v prsu," napsala tehdy na Facebook vítězka soutěže Talentmania.

S rakovinou bojovala i Slováčková

Patricia, která se rozhodla s rakovinou prsu bojovat i veřejně na Instagramu a Facebooku, není jedinou mladou ženou českého a slovenského showbyznysu, která prošla touto děsivou životní zkušeností. O vážné nemoci otevřeně mluví i zpěvačka Anna Julie Slováčková, která chorobu zdárně porazila.

Dcera Dády Patrasové jí prý otevřela oči. "Mít se ráda mě naučila až rakovina. V momentě, kdy máte nějakým způsobem ohrožený život, začnete věci přehodnocovat," prozradila Anna před časem v rozhovoru pro Nova Plus.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy