Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Krásná moderátorka Linda Bartošová odchází z ČT: Tohle jsou její důvody

Krásná moderátorka Linda Bartošová.
Zdroj: Profimedia
+ Další 3 fotografie
Odchod

Moderátorka hlavních zpravodajských relací České televize Linda Bartošová (28) odchází z obrazovek. Ale ne navždy. Bere si neplacené půlroční volno a jak sama na sociálních sítích uvedla, je to kvůli osobním důvodům.

„Práce v České televizi pro mě znamená hodně. I proto jsem se ale rozhodla, že z osobních důvodů potřebuji na čas pracovní pauzu. Vedení ČT a zpravodajství jsem velmi vděčná, že mi vyšli vstříc,“ uvedla na sociálních sítích moderátorka České televize Linda Bartošová.

Moderátorka v televizi pracuje osm let. Zkušenosti sbírala v zahraniční redakci. Minulý rok v září spolu s Janou Peroutkovou doplnila tým analytického pořadu redakce zpravodajství České televize Události, komentáře.

Do Miss se dostala díky shodě okolností

Bartošová v roce 2012 byla českou zástupkyní v soutěži Miss World. Přivedla ji k tomu však náhoda. Už odmalička se chtěla stát novinářkou, a když působila jako stážistka v Pardubickém deníku, poslali ji dělat rozhovor s adeptkami soutěže krásy. Během rozhovoru si jí všimli organizátoři, kteří ji přesvědčili k účasti v soutěži Česká Miss. Té se nakonec zúčastnila a skončila na druhém místě za Terezou Chlebovskou.

Po vítězství se sice chvíli věnovala modelingu, ale nakonec se vrátila zpět k vytoužené novinařině.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy