Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Krásky vyrazily do tepla: Mottlová pózuje v plavkách, Bendová ukázala luxusní křivky

Barbora Mottlová a Alice Bendová: Krásky se ukázaly v plavkách
Zdroj: Se souhlasem Alice Bendové a Barbory Mottlové
+ Dalších 6 fotografií
Tělo

Herečky Alice Bendová (49) a Barbora Mottlová (36) se toho nebojí. Obě dámy svým fanouškům na sociálních sítích dopřávají pohled pro bohy. Mottlová pózuje v titěrných plavkách v Egyptě a Bendová se z Kanárských ostrovů pochlubila špičkovou postavou.

Chladné, střídavé a větrné počasí už nebaví mnohé z nás a celebrity dvojnásob. Herečky Alice Bendová (49) a Barbora Mottlová (36) se proto rozhodly odletět do teplých krajin a pořádně rozproudily své fanoušky.

Snímků krásných žen v plavkách není nikdy dost, a tak se Alice rozhodla zveřejnit z Kanárských ostrovů příspěvek, který zaujal téměř každého ze sledujících. "Hlásíme 28 stupňů, voda v bazénu 27 a v oceánu asi 20," napsala Bendová na sociálních sítích. Čím ale fanoušky pořádně rozparádila, to byla její postava.

Tělo Bendové nezaujalo jen mužskou populaci, ale také ženy v komentářích pěly ódy. „Fajn baba a ještě takový tělo! Vražedná kombinace! Škoda, že jsem heterosexuální,“ napsala herečka Tereza Brodská (54). Provokativní Alice se skoro v 50 letech může chlubit pevným tělem a rozhodně je na co koukat.

Báro, máš ten vršek dobře?

Barbora Mottlová se u moře slunila nedávno, ale nestačilo jí to, a tak se rozhodla opět zvednout kotvy a vydala se do slunného Egypta. "Březen, za slunkem lezem," napsala na svém Instagramu a vystavila své tělo v sexy červených plavkách.

Plavky nenechaly chladného ani jejího kolegu, kterého zaujal primárně vrchní díl bikin. "Máš ten horní díl dobře? Vždyť sis dala obě ramínka na jednu stranu!!! Holka holka, člověk tě chvíli nehlídá a chodíš jak hajdalák…," ​dobíral si ji v komentářích herec Petr Vacek. Vtip influencerka přijala s úsměvem. Ještě aby ne, když si užívá v teple!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy