Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Krásky českých hokejových reprezentantů: Uhrančivé kočky s postavičkou jako lusk

MS v hokeji 2021: Takhle vypadají ženy českých hokejových reprezentantů
Zdroj: Archiv Zory Bolkové, Jiřiny Kovářové a Kristýny Vitáskové
+ Dalších 10 fotografií
MS v hokeji

Mistrovství světa v ledním hokeji odstartuje už v pátek 21. května. Zatímco čeští reprezentanti se už připravují v Lotyšsku, jejich partnerky zůstaly doma a budou jim fandit od televizních obrazovek. Redakce eXtra.cz pro vás k této příležitosti vybrala nejkrásnější manželky a přítelkyně českých hokejistů. 

Jan Kovář a Jiřina Kovářová

Útočník Jan Kovář je v reprezentaci stálicí, která nevynechá jednu příležitost zahrát si v českých barvách. I proto letos bude kapitánem. Z domova mu pak bude fandit krásná manželka Jiřina, s kterou má Kovář dva malé syny.

Šimon Hrubec a Michaela Hrubcová

Jako brankářská jednička se jeví Šimon Hrubec. Není divu, v KHL má za sebou letos vynikající sezonu, kterou v dresu Omsku zakončil nejlepším možným způsobem - ziskem titulu. Navíc byl vyhlášen nejlepším brankářem play off. Během náročných sérií mu byla oporou jeho oslnivá žena Michaela. Ta by muži jistě ráda fandila i na šampionátu, koronavirová nařízení to ale komplikují.

Ondřej Vitásek a Kristýna Vitásková

Ani Ondřej Vitásek není v reprezentaci poprvé. Díky stabilním výkonům v obraně si zahrál na šampionátu v Bělorusku i na olympiádě v Koreji. Na vítězství z vrcholné akce stále čeká, v soukromí jedno urval. Jeho manželkou je skutečně překrásná blondýnka Kristýna, kterou mu závidí nejeden fanoušek.

Jakub Flek a Zora Bolková

Pokud je řeč o kráskách, rozhodně nelze opomenout ani partnerku Jakuba Fleka. Karlovarský útočník vlastně žije s nádhernou Zorou Bolkovou. Snědá brunetka s perfektní postavou s Flekem ráda cestuje po světě a jistě ji mrzí, že nemůže být po celém turnaji s přítelem v Lotyšsku.

Libor Šulák a Martina Šulák

Pro obránce Libora Šuláka půjde v Rize už o třetí mistrovství světa. Byť jeho poslední účast na šampionátu byla v roce 2018, kvalitními výkony v minulých sezonách se mu podařilo přesvědčit kouče nároďáku. A jak se říká, že za úspěšným mužem stojí žena, tak i Šulák se může opřít o uhrančivou ženu Martinu.


Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy