Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Krasavec z Rebelů: Jan Révai radikálně změnil image!

Jan Révai v minulosti a dnes
Zdroj: Martin Procházka/ Extra.cz/se souhlasem ČT
+ Další 4 fotografie
Sexy vousáč

Jan Révai slaví významné herecké jubileum. Od dob, kdy si jako mladíček střihl roli uprchlého vojáka Šimona v úspěšném filmovém muzikálu Rebelové, uběhlo už neuvěřitelných 20 let. S padesátkou na krku oblíbený herec radikálně změnil svou image. Naštěstí si místo taťkovského panděra pouze vypěstoval elegantní plnovous. Redakce eXtra.cz zachytila na nedávném křtu knihy Princezna zakletá v čase: povídky a svět.


I když se Janovi nezadržitelně blíží padesáté narozeniny, řadí se k mužům, kteří prostě umějí stárnout. Nechal si sice zarůst tvář vousy a nosí dioptrické brýle, ale to rozhodně neznamená, že by se z něj stal nějaký páprda. Jako tanečník si stále udržuje perfektní postavu a v očích má pořád tu pomyslnou jiskru bývalého „zlobivého kluka“, kterou ženy prostě zbožňují. 

Je vidět, že o sebe pečuje, aby mu jeho životní láska Zuzana Šulajová, se kterou má dva syny Jakuba a Matěje, nefrnkla za nějakým mladším zajdou. A tak to má být!

Pravý rebel

Málokdo z českého showbyznysu prožil to, čím si prošel herec a tanečník Jan Révai. V mládí byl totiž doopravdy rebel se vším všudy. V devatenácti letech byl odsouzen na tři a půl roku za spoluúčast na přepadení benzínky.

Nadělal jsem tehdy dluhy, protože jsem hrál na automatech. Potřeboval jsem sto tisíc. Bylo tam osm. Prostě totální amatér, až je mi to dneska směšný,“ řekl Révai v rozhovoru pro iDnes.cz.

Měl talent

Jeho velkým štěstím ale bylo, že uměl perfektně tančit. Díky svému nadání začala jeho hvězda brzy raketově stoupat vzhůru a od tanečních skupin se přes muzikály dostal až k účinkování v muzikálovém filmu Rebelové. 

Jako filmový sexy voják, plánující emigrovat do vysněného San Francisca, se stal totálním idolem všech dívek a žen. Nedivíme se, že tenkrát jistě záviděly jeho herecké kolegyni Zuzaně Norisové alias krásné Tereze, která s ním ve filmu mohla prožívat všechny žhavé doteky a polibky. 

Málokterá by totiž odolala jeho nenucenému šarmu. Révai měl prý od režiséra Rebelů Filipa Renče za úkol hlavně „nic nehrát“, mohou si dámy dost jednoduše představit, jaký asi je charismatický herec během romantických chvilek.


Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy