Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Krajčův syn se potatil: Má herecké vlohy, radši ale hraje fotbal, říká Babinská

+ Dalších 6 fotografií

Manželé Karin Krajčo Babinská (48) a Richard Krajčo (45) se opět potkali na stejném natáčecím place, tentokrát na tvorbě seriálu Gumy, který Karin režírovala a Richard v něm má jednu z hlavních rolí. Manželé pro eXtra.cz prozradili, jak se jim společně spolupracovalo, prozradili detaily ze zákulisí a promluvili i o talentech svých dětí. Zdá se, že ani v tomto případě jablko nespadlo daleko od stromu. 

"Já jsem byl ve vaně, když to Karin vymýšlela. Takže jsem se rovnou bavil u toho, když ty nápady a myšlenky sypala ven. Pak jsme to hodně probírali, byla to herecká výzva," svěřil se Richard Krajčo s detaily, jak vznikla spolupráce na novém seriálu Gumy v režii jeho manželky Karin Krajčo Babinské.

Ani jeden nemáme nabubřelé ego

Známá spisovatelka a režisérka nad obsazením svého manžela do jedné z hlavních rolí byť na moment nezaváhala.

"Já už jsem Richarda několikrát režírovala. Vím, že je vynikající herec a profesionál, a i kdybychom nebyli partneři a manželé, tak by pro mě byl s největší pravděpodobností v dnešní generaci absolutně top, odvádí ohromnou práci i na divadelních prknech. Když spolu pracujeme, tak štábní kulturu dodržujeme a každý ví, kdy a kde je jeho místo. Ani jeden nemáme nabubřelé ego, abychom si dokazovali, jestli je někdo z nás lepší, protože je to nesmysl," svěřila se nám Karin.

Pokud jde o Richarda, tak i on je na svou ženu, co se týče kariéry, velmi hrdý, což nedávno uvedl na jejich společném Instagramu.

"Nejsem ten, který by to měl hodnotit. Jsem mnohem radši a pyšnější, když to slyším od lidí, kteří jsou se mnou zrovna na place a ona neví a neslyší, co říkají. Myslím si, že i lidé, kteří byli na natáčení, tak ví, jak skvělá režisérka je. A doufám, že se bude více věnovat spisovatelské činnosti, protože v té je ještě šikovnější. Hlavně je tam větší naděje, že bude víc doma. Když se dělal seriál, tak se pět týdnů natáčel a pak se dokončoval tři měsíce, takže doma tolik nebyla a chyběla nám."

Děti jsou umělecky založené: Bude z Richarda juniora herec?

Richard a Karin spolu vychovávají tři děti. Dvě, syna Richarda a dceru Bereniku, má hudebník a herec s Martinou Poulíčkovou, režisérka a spisovatelka má dceru Jasmínku z předchozího vztahu. A zdá se, že ani v tomto případě jablko nespadlo daleko od stromu.

"Jasmínka krásně kreslí, což je takové introvertnější umění. Pokud jde o Ríšu juniora, tak tam vidím velký herecký potenciál, ale jestli ho využije, to je těžké říct. Zatím se k tomu staví tak, že neví a raději hraje fotbal. Ale tak to měl i Richard, do patnácti let byl reprezentant za Baník a pak si to rozmyslel. Kopačky pověsil na hřebík a v patnácti si vzal do ruky kytaru. Kdo ví, jestli bude synek po něm, když tak očekávám, že nám třeba v patnácti letech oznámí, že jde na konzervatoř," prozradila Karin, kterou Richard úsměvně doplnil.

"Podporovat budeme každé dítě ve všem, co si bude přát dělat. Takže když nebude chtít být herec, tak nás sice nasere, ale nedá se nic dělat. (smích) Ne, když se pro to nerozhodne, tak ho budeme podporovat v něčem jiném," upřesnil s úsměvem.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy