Tento web používá soubory cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.Rozumím
Trendy tagy Tereza H. Výměna manželek The Voice Ewa Farna

Nejnovější kauzy

Kouzla s prosciuttem, zkuste tenhle jednoduchý recept a hosté padnou na zadek!

Nechceme lézt do zelí maminkám z mimibazaru a jejich manžům, protože všichni víme, že s kreativními recepty holky nemají konkurenci nejen na českém internetu, ale ani v celé naší galaxii. Každopádně, kdyby se dámy neurazily, tak tady přinášíme jeden, který opravdu stojí za to! A jako malý bonus k tomu, že vypadá krásně, je ještě zcela zdravotně nezávadný a poživatelný! To na mimáči jen tak nenajdete, uznejte.

Několik kvalitních surovin, to je základ, který v Čechách často schází, a tak se jeden oběd běžně skládá z třiceti hodně nekvalitních ingrediencí. V tomto případě je hlavní surovinou pršut, též prošuto nebo prosciutto. Je to druh sušené vepřové šunky, pochází z Itálie, ale je v různých obměnách vyráběna i v dalších přímořských státech. Vyrábí se z vepřového masa, které je nejprve několik týdnů až měsíců naloženo v soli nebo směsi soli a koření a pak se po dobu několika měsíců až let suší na dobře větraném místě. Běžně k zakoupení v Českých obchodech.

Dále potřebujete salát na ozdobu a bagetu. Podle návodu na videu obložíte mísu, která má v ideálním případě nahoře díru, aby do ní šla zapíchnout panenka, pršutem dozdobíte.

Zkuste to, není to těžké a výsledek je fantastický!

Mohlo by vás zajímat

Další články