Kouzla s prosciuttem, zkuste tenhle jednoduchý recept a hosté padnou na zadek!
Několik kvalitních surovin, to je základ, který v Čechách často schází, a tak se jeden oběd běžně skládá z třiceti hodně nekvalitních ingrediencí. V tomto případě je hlavní surovinou pršut, též prošuto nebo prosciutto. Je to druh sušené vepřové šunky, pochází z Itálie, ale je v různých obměnách vyráběna i v dalších přímořských státech. Vyrábí se z vepřového masa, které je nejprve několik týdnů až měsíců naloženo v soli nebo směsi soli a koření a pak se po dobu několika měsíců až let suší na dobře větraném místě. Běžně k zakoupení v Českých obchodech
Dále potřebujete salát na ozdobu a bagetu. Podle návodu na videu obložíte mísu, která má v ideálním případě nahoře díru, aby do ní šla zapíchnout panenka, pršutem dozdobíte.
Zkuste to, není to těžké a výsledek je fantastický
Mia s Danielou rozjely ve Zrádcích temnou hru. Drsná manipulace a nová oběť na obzoru
Související články

Odstartovala kampaň Vlčí mák České republiky pro válečné veterány 2025

Postele: vyberte si tu správnou pro kvalitní spánek

Přehled trojité spolupráce Nanga x SUBU x South2 West8

Od kostarických pralesů po evropské mokřady: jak umělá inteligence pomáhá vracet do krajiny zpěv ptáků













