Kouzla s prosciuttem, zkuste tenhle jednoduchý recept a hosté padnou na zadek!
Několik kvalitních surovin, to je základ, který v Čechách často schází, a tak se jeden oběd běžně skládá z třiceti hodně nekvalitních ingrediencí. V tomto případě je hlavní surovinou pršut, též prošuto nebo prosciutto. Je to druh sušené vepřové šunky, pochází z Itálie, ale je v různých obměnách vyráběna i v dalších přímořských státech. Vyrábí se z vepřového masa, které je nejprve několik týdnů až měsíců naloženo v soli nebo směsi soli a koření a pak se po dobu několika měsíců až let suší na dobře větraném místě. Běžně k zakoupení v Českých obchodech
Dále potřebujete salát na ozdobu a bagetu. Podle návodu na videu obložíte mísu, která má v ideálním případě nahoře díru, aby do ní šla zapíchnout panenka, pršutem dozdobíte.
Zkuste to, není to těžké a výsledek je fantastický
Láska Jiřího Krampola o posledním rozloučení: Eva Svoboda chtěla uspořádat pohřeb, zabránila jí zásadní věc
Související články

Samoléčba alkoholem, konopím nebo léky proti bolesti je v Evropě běžná praxe. Pomoc existuje, upozorňuje Národní linka pro odvykání

Přehled batohů do školy a školky – pohodlné, odolné a stylové modely

Léto pomalu končí. Užijte si poslední dny prázdnin a připravte své tělo na podzim

Fotograf Třeštík: Chtěl bych lidem vidět do hlavy
