Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kotkova expřítelkyně se vdala: Veselka proběhla na louce, mezi hosty nechyběla ani Nesvačilová

S Valerií Rónovou chodil tři roky.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 8 fotografií
Svatba

Valerie Rónová (30), bývalá partnerka herce Vojtěcha Kotka (35), se vdala. Podle informací Blesku řekla ano designérovi Jakubovi. Veselka se odehrála na louce pod širým nebem.

Před lety tvořili krásnou dvojici. Herec Vojtěch Kotek se s grafičkou a ilustrátorkou Valerií Rónovou seznámil na sedmdesátých narozeninách herce Jiřího Bartošky, kam oba před šesti lety přišli. Následně si padli do oka a začali spolu žít.

Rónová, která je dcerou akademického sochaře Jaroslava Róny (66), byla herci velikou oporou, a to zvlášť v době, kdy Kotkovi zemřel milovaný tatínek Václav (†66). Jejich vztah však nakonec z neznámých příčin skončil. Ani jeden z dvojice o tom do médií mluvit nechtěl.

Svatba na louce

Valerie však našla štěstí jinde. Jak informoval Blesk, před pár dny řekla Ano designérovi Jakubovi. Veselka se uskutečnila na louce pod širým nebem a mezi svatebními hosty nechyběla herečka Denisa Nesvačilová (31). „Ať žije láska!“ napsala ke krátkému videu, které umístila na instagramové stories.

A svou vyvolenou našel i Kotek. V červnu minulého roku si vzal za ženu Radanu, svatbu tehdy nafotila i redakce eXtra.cz. Společně se jim v říjnu téhož roku narodil syn, kterému dali jméno Hubert I. Šman Kotek.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy