Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kordule je čerstvě osmnáct: Už mě nic nebaví, když to teď budu dělat legálně, smutní

Kordula a sestra Agáta.
Zdroj: Renata Bušková / eXtra.cz
+ Dalších 9 fotografií
narozeniny

Kordula Stropnická slaví 18. narozeniny. Jako první si ji do parády vzala sestra Agáta Hanychová, která Kordulu vzala do salónu. Nejmladší dcera Veroniky Žilkové si pochopitelně přála vypadat ve svůj velký den skvěle. Kordulinu proměnu vysílala Agáta živě na Instagramu.

Sestra Agáty Hanychové slaví osmnáctiny, a tak holky vyrazily do salonu krásy Profi Beauty. Kordula Stropnická si přála prodloužení a zahuštění vlasů. "Mám je zničené z odbarvování a lámou se mi. Chci, aby mi to na narozeniny slušelo," vysvětlila oslavenkyně během živého vysílání na Agátině Instagramu.

A jak se čerstvě plnoletá Kordula cítí? "Je to depresivní, protože už mě vlastně nic nebaví, protože budu teď všechno dělat legálně. Baví nás, co nesmíme. Netěším se na povinnosti, ale na auto se těším. Stárnu no," povzdychla si Kordula. Kromě vlasů dostala od starší sestry i první legální mimosu k snídani. A nechybělo prosecco, o kterém dámy žertovaly, že ho mají poprvé v životě.

Kordula není single

Kordula, která je dcerou herečky Veroniky Žilkové a herce Martina Stropnického, se chce líbit nejen sobě, ale i svému příteli Damianovi, se kterým tvoří pár již přes rok. Poprvé se s partnerem ukázali loni na Clash of the Stars, kam přišla i s Agátou, o čemž tehdy informovala redakce eXtra.cz, která byla na akci také.

Ke vztahu Korduly a Damiana nedávno promluvila i její maminka Veronika. Jak její krásná dcera, tak její přítel patří k dětem, které si prožily těžké období spojené s rozvodem rodičů. I to je prý důvodem, který je spojuje a vzájemně se ve chvílích, kdy na ně padala úzkost, mohli podporovat.

Doporučené Video: Veronika Žilková o Damianovi

Damian navíc sdílí s Kordulou a její rodinou jednu domácnost. "Nastěhoval se k nám loni v srpnu, takže já mám další dítě. Jsou oba dva děti, oba dva jsou z rozvedených manželství, takže si myslím, že je hrozně fajn, že se potkali, protože ty rozvody dětem ubližují v jakémkoliv věku,” prozradila Veronika eXtra.cz.

"Samozřejmě mají představu, že spolu budou až do smrti, ale takovéto pohádky v životě moc často nejsou," dodala Žilková.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy