Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kordula Stropnická ozdobou maturitního plesu. Vypadala jako princezna, Žilková s Hanychovou neskrývaly dojetí

+ Dalších 13 fotografií

Rodina Veroniky Žilkové zažívá krásné chvilky. Její nejmladší dcera Kordula Stropnická má totiž za sebou důležitý moment v životě každého studenta, maturitní ples. Na ten se půvabná blondýnka vystrojila jako princezna, což zachytila i její sestra Agáta Hanychová, která na velké události rovněž nechyběla a vše předvedla na svém Instagramu.

Každá dívka chce na svém maturitním plese vypadat jako princezna a nejinak tomu bylo i u Korduly Stropnické. A dlužno dodat, že jí skutečně byla! Ve svůj velký večer totiž doslova zazářila a není divu, že její přítomná rodina neskrývala dojetí. Zejména pak starší sestra Agáta Hanychová, která se slavnostními chvílemi mladší sestřičky pyšné pochlubila na svém Instagramu"Bylo to dojemně krásné," rozplývala se Agáta ve vyjádření pro eXtra.cz.

Dcera Veroniky Žilkové na sebe vzala jemně růžové, dlouhé šaty, které měly na obrovské sukni přišité vzory růží. Vlasy měla stažené jen nahoře, do půlky hlavy si nechala rozpuštěné vlasy. Zkrátka princezna každým coulem, chyběla už jen korunka.

Kordulu podpořil celý klan

Na maturitní ples dorazila celá její rodina. Nemohla chybět maminka Veronika Žilková, bratr Vincent Navrátil s přítelkyní Beou, sestra Agáta Hanychová se svými dětmi a další členové početného klanu. "Úžasná rodina na maturitním plese," pochlubila se Žilková společnou fotografií. Až se člověk diví, že se všichni vešli k jednomu stolu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy