Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Kordula Stropnická (17) se pochlubila svým chlapcem: Po vzoru Agáty si vybrala mezi boháči

+ Dalších 7 fotografií

Mladší sestra Agáty Hanychové (37) Kordula Stropnická (17) už nějaký ten pátek randí s Damianem. Na veřejnosti se spolu ale moc neukazovali, až doteď. Pár si vyrazil na premiéru druhého dílu Avatara a tentokrát Damiana nikdo neodsunul, jak tomu bylo poprvé na Clash of the Stars. Na místě byla i redakce eXtra.cz a vše samozřejmě pozorovala.

Kordula Stropnická svého přítele poprvé ukázala na Clash of the Stars, kam přišla i se svou starší sestrou Agátou. Damian ale zřejmě na Agátu dobrý dojem neudělal, protože ta ho suverénně odsunula do druhé řady, poté, co si všimla, že jsou s Kordulou v hledáčku novinářů. Informaci přinesla redakce eXtra.cz, která na akci byla také.

Kordula oficiálně vyvedla chlapce

Nyní se mladá dvojice na veřejnosti objevila podruhé a vypadá to, že se médií už nebojí, nic totiž neskrývali. Vyrazili si společně na premiéru filmu Avatar: The Way of Water, kde se sešly skoro všechny děti Veroniky Žilkové. Chyběla právě jen Agáta Hanychová, a tak si Damian mohl dělat, co chtěl. Ze své partnerky nespustil zrak.

Kdo je Damian?

Kordula si skutečně uměla vybrat. Damian totiž není z žádné chudé rodiny. Na turnaj v Clashi si oblékl mikinu Gucci, která podle oficiálních stránek firmy vyjde na 34 tisíc korun. Na svém TikToku se prohání v luxusních vozech, kterých představil hned několik. V garáži má Porche GT4 nebo Chevrolet Corvette C7. Kde na to asi bere peníze?

Související články

Další články

Nejnovější kauzy