Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kordula a jejích osmnáct: Vlasy za 84 tisíc a oslava s Agátou i celou rodinou včetně strýčka Dopity

Kordula oslavila plnoletost. Takhle to s rodinou oslavila. nechyběl ani přítel Damian.
Zdroj: se souhlasem A. Hanychové
+ Dalších 12 fotografií
narozeninová oslava

Kordula Stropnická, nejmladší dcera herečky Veroniky Žilkové a sestra influencerky Agáty Hanychové, oslavila 18. narozeniny. Obě dvě samozřejmě nechyběly na velkolepé oslavě čerstvé dospělačky. Na té se objevil i bývalý partner Agáty a otec jejího syna Kryšpína, bývalý hráč amerického fotbalu, Mirek Dopita. Hanychová a Žilková se o snímky z rodinné oslavy podělily na svých instagramových profilech.

Kordula Stropnická vedle dortu dostala i obří kytici. Nepostrádala ani svého partnera Damiana, se kterým tvoří pár již přes rok. Kordule přišli popřát také bratři Vincent a Cyril, nechyběl dokonce ani otec Kryšpína, někdejší hráč amerického fotbalu Mirek Dopita. Ten se momentálně rozvádí a u Agáty, která je také čerstvě po rozchodu, našel útočiště.  Z mužů naopak chyběl Kordulin otec, herec, diplomat a bývalý ministr, Martin Stropnický

Narozeninovou oslavu chystala pro dívku její starší sestra Agáta Hanychová, jak dříve informovalo eXtra.cz. „Bude to překvápko, ale bude to jen rodinná záležitost. S kamarádama to poté oslaví na nějaké lodi, ale ještě si přála, ať to oslavíme jako rodina,“ nastínila nám Agáta, jak bude večírek vypadat. Dodala, že celá oslava bude laděná do černo-žluté barvy a fotografie z jejího Instagramu prozrazují, že nelhala.

Stárnu, povzdechla si oslavenkyně

Jako jeden z dárků si navíc Agáta pro Kordulu připravila návštěvu salonu krásy – její mladší sestra si totiž přála prodloužení a zahuštění vlasů. A že se Agáta plácla přes kapsu, podle výpočtů Blesku stála Kordulina nová hříva 84 tisíc korun.

Jak se ale zdálo z komentářů samotné oslavenkyně, dosáhnutí dospělosti příliš neprožívá. „Je to depresivní, protože už mě vlastně nic nebaví, protože budu teď všechno dělat legálně. Baví nás, co nesmíme. Netěším se na povinnosti, ale na auto se těším. Stárnu no,“ povzdechla si.

Že se dcera Veroniky Žilkové na osmnáctiny netřese, okomentovala i Agáta: „Kordula je na rozdíl ode mě uvědomělá. Ty děti v dnešní době jsou celkově uvědomělý, myslím si, že to nic divokého nebude,“ prohlásila. Maminka obou žen pak oslavu na svém Instagramu komentovala s humorem sobě vlastním: „Slavíme 18 let nejmladší ségry.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy