Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Konec zběsilým spekulacím o Andree: Gábi s Pítrem kápli božskou, konečně je jasno

Survivor byla pro ně zkouška, kterou zvládli projít.
Zdroj: Se souhlasem Pítra i Gábiny
+ Dalších 9 fotografií
Vyjádření

Když se Petr Havránek vrátil domů ze Survivoru, tak se zřejmě nestačil divit, co se o něm a Andree Bezděkové šuškalo. S ní měl totiž mít údajně románek, jak ukázala TV Nova ve sestříhaném videu. Nyní je ale zpět u své přítelkyně Gabriely Gášpárové, která svému partnerovi věřila celou dobu. I když už to vypadalo, že to s ním vzdává. Fanoušci dlouhou dobu čekali na jejich společné vyjádření, zda spolu zůstanou, nebo ne. Nyní se dočkali, protože dvojice šla s pravdou ven na sociálních sítích.

Od té doby, co Petr Havránek alias Pítr, odjel do Dominikánské republiky soutěžit do drsné reality show Survivor, tak jeho přítelkyni Gabriele Gášpárové zešedivěl svět. Pochybnosti nastaly hned od začátku v pořadu TALK, kde Gábina viděla sestříhané video z ostrova, jak se Pítr hodně tulí k Andree Bezděkové.

Proto odjela na neplánovanou dovolenou do Karibiku se svými přáteli, aby na něj a Andreu raději nemyslela, jak potvrdila i v rozhovoru pro eXtra.cz. Jenže nepočítala s tím, že Pítra uvidí tak brzy, protože on se se soutěží již rozloučil a nějakou dobu už pobývá v Čechách.

Vyjádření Gábiny

Od té doby, co se vrátil, fanoušci netrpělivě čekali na odpovědi. Hrozilo totiž, že se Gábina s Pítrem rozejdou. Nyní ale přidali na sociální sítě radostnou novinu, která potěší nedočkavé jedince. "Máme za sebou asi jednu z největších zkoušek. Nebylo to lehké, ale o to víc si teď jeden druhého užíváme a i proto se vám ozýváme až nyní. DĚKUJU VŠEM za neuvěřitelnou podporu! Poslední měsíc jste mi každý den posílali krásné zprávy a já si toho moc vážím," napsala Gábina k fotce na svém Instagramu.

Vyjádření Pítra

K situaci se poté vyjádřil i Pítr. "Se nám tu rozmohl takový nešvar. Jelikož se začínají šířit konspirační teorie a další spekulace o našem rozchodu, je třeba zasáhnout a říct, že nic takového jsme neměli ani nemáme v plánu. Důvod, proč nejsem aktuálně tolik aktivní, je jediný - měsíc a půl jsem byl v džungli. Takže po návratu jsem chtěl veškerý čas trávit jen s Gábi bez sociálních sítí a užívat si to, že jsme zase spolu. To co se dělo nebylo ani pro jednoho z nás jednoduchý, ale na našem vztahu to nic nemění," řekl Pítr na Instagramu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy