Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Konec Terezy v domě Big Brothera naštval diváky. Rozcupovali falešnou Soňu a tydýta Františka

Tereza nezapadla do všech kolektivů.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 6 fotografií
big brother

Další vyřazování v domě Big Brothera je za námi. Se spolubydlícími se musela rozloučit Tereza, která od diváků dostala nejvíce hlasů pro odchod. Mnozí diváci však na sociálních sítích vyjádřili nespokojenost a raději by vystěhovali Soňu, která je podle nich falešná, anebo Františka, který je podle některých nejnudnější osoba v celé show. 

V sobotu se s domem Velkého bratra rozloučil další spolubydlící. Diváci svými hlasy poslali domů Terezu. Jak je ale patrné ze sociálních sítí, mnozí s rozhodnutím nesouhlasí a nechápou, jak je možné, že v reality show nadále zůstává Soňa, která to hraje na všechny strany, nebo František, který je dost nevýrazný.


"Soňa je největší herečka. Co předvádí, to je naprosto neuvěřitelné. Opravdu ji nemohu vystát, pokaždé jí dám hlas, ale stejně tam je," rozčiluje se Jana. "Taky ji nemohu vystát. Už od začátku se snaží být s každým zadobře a hrát to na všechny strany. Prostě faleš," má v tom jasno i Eva. "Ne, já na ni nechci koukat další týden," stěžuje si Martin.

Františkovi se lidé vysmáli

Mnozí se zase shodují, že z domu měl být vystěhován František, který měl značné problémy přečíst svůj proslov, proč by měl v reality show nadále setrvat zrovna on. "František nebude zrovna nejostřejší tužka v penále. Jako sorry, ale fakt se divím, že zrovna on je inženýr. Působí jako tydýt," směje se Nikola. "Chudák, ani neumí číst," rýpl si i Pavel.


Jiným zase vadí Františkova pasivita. Zatímco ostatní začali již aktivně hrát sociální hru, potetovaný fešák spíše proplouvá. "Nepochopím, že lidi nechají ve vile velmi nudného Františka. Jen tam proplouvá a vlastně nic nedělá. Jeho způsob vyjadřování je kapitola sama o sobě," přiznává Lukáš. "Vždyť tam celou dobu jenom chodí na pásu," kritizuje i Eva.

Verdikt diváků však promluvil jasně. Tereza získala s převahou nejvíce hlasů, a to konkrétně 56 %, Soňa pak 32 % a nejméně hlasů získal František, pouze 12 %. Tereza se rychle objala s ostatními spolubydlícími a pak bez mrknutí oka odešla z domu. "V pohodě. Já jsem v pohodě," říkala při odchodu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy