Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Konec Adama v Survivoru rozzuřil diváky: Zůstávají tam kopyta, Chili už měla letět

Survivor: Diváci reagují na vyřazení Adama, jeho odchod spustil bouři
Zdroj: se souhlasem tv nova
+ Další 2 fotografie
reality show

V posledním díle reality show Survivor v televizi Nova se opět děly věci. Hru opustil jeden z nejzajímavějších hráčů. Kromě toho režie vystřihla vypjatý moment mezi Tomášem Benkem a Ondřejem Novotným. Diváci už na sociálních sítích vyjadřují svou nespokojenost. Následující text obsahuje spoilery.

Reality show Survivor v televizi Nova je plná veletočů. V posledním díle, který je už nyní k dispozici na platformě Voyo, totiž došlo k vyřazení jednoho z nejzajímavějších hráčů celé soutěže, truhláře Adama Raitera. Kromě toho ještě televize vystřihla vypjatý moment mezi Tomášem Benkem a moderátorem Ondřejem Novotným, na který přitom diváky lákala. Ti tak poslední díl hodnotí nelibě.

Silné vyhazují a kopyta zůstávají

"Tak silné vyhazuji a ty kopyta tam jsou. Viz Chili, ta už měla dávno vypadnout," myslí si divačka Jana. "Chili by měla vypadnout, vždyť se jí tam vůbec nedaří. Jen má plnou hubu keců," souhlasí s ní Zuzana.

"Divně nastavená pravidla. Do duelu by měli být vybráni ti, kteří dostali hlasy. Toto není o soutěžení,ale o taktice. Zůstávají ti, co nevyhrávají v soutěžích. Snad Láďa domyslí to, že je lepší v soutěžích nevyhrávat a raději se šetřit na duel," uvažuje Drahoslava. Odchodu Adama pak lituje divačka Dana: "Já mu od začátku fandila," píše zklamaně.



Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy