Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Komplikace při porodu Báry Stříteské. Museli jí ho vyvolat, přiznal Datel. Miminko je na cestě

Marek Valášek alias Datel a Barbora Stříteská.
Zdroj: foto eXtra.cz/Renata Bušková
+ Dalších 10 fotografií
porod

Těhotná influencerka Barbora Stříteská již týden přenáší svého prvního potomka, jak se ale ukázalo, už nastal čas. O tom, že miminko přijde na svět ještě dnes, nebo nejpozději zítra, informoval její partner Marek Valášek alias Datel na svých sociálních sítích. 

Konečně v porodnici

Influencerský pár Barbora Stříteská a Marek Valášek alias Datel se po dlouhých devíti měsících konečně dočkali. "Je to tady!" napsal natěšený youtuber na svůj Instagram, kam přidal společnou fotografii z nemocničního pokoje, na níž hladí své lásce veliké těhotenské bříško.

"Už je čas? Držte palce," přidal ještě jeden příspěvek prostřednictvím instastory. Datel s Bárou si na příchod svého vytouženého miminka pěkně počkali. Jejich chlapečkovi bylo totiž v maminčině bříšku tak dobře, že se mu nechtělo ven a krásná influencerka přenášela celý týden.


Vyvolaný porod

Nastávající rodiče ještě před porodem pozdravili své fanoušky z porodnice. "Ahoj lidi, my vás zdravíme. Už jsme v porodnici. Přijeli jsme sem dneska ráno, ale ne kvůli tomu, že by Barče praskla voda, ale protože už má po termínu a malej už není malej, ale docela velkej," oznámil followerům.

"Na moji výšku je to docela dost, takže jsme se s paní doktorkou domluvily, že budeme porod vyvolávat," doplnila Marka Bára, která už každou chvíli bude držet v náručí svého prvního potomka. "Držte palce, jsme zvědaví, jestli to bude dneska nebo zejtra, tak buďte s námi napjatí," vyzval na závěr fanoušky natěšený Valášek.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy