Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kolosální zrada v Love Islandu? Lu skončil v posteli se žhavou blonckou, Adriana žárlivostí neusnula

Zrada v Love Islandu: Lu skončil v posteli se žhavou blonckou, Adriana žárlivostí neusnula
Zdroj: koláž eXtra.cz/se souhlasem TV Nova
+ Dalších 21 fotografií
Love Island

Vztahy jsou o důvěře a právě důvěra je teď hlavním tématem Love Islandu. Mužské osazenstvo se nenápadně vyplížilo z vily a zamířilo do Casa Amor. V novém bydlení na ně kromě krásného výhledu a parádního bazénu čekalo ještě jedno překvapení v podobě čtyř pokušitelek. Tereza, Sabrina, Darina a Lenka během pár dnů prověří jejich věrnost k partnerkám, které zůstaly osamocené.

Nový den ve vile začal vyčištěním napjaté atmosféry mezi Rachel a Claudem. Ten si vzal rusovlásku stranou a sypal si popel na hlavu. "Bylo to sobecký, mrzí mě to vůči tobě, že jsem ti tímhle docela ublížil." Rachel ale nechce být za naivku a jeho omluvě úplně nevěří, chce si počkat, až udělá nějaký čin, kterým by si její důvěru zase získal. "Chci, abys byl takový jako na začátku a nebál se hovořit o svých citech. Nechci ale vypadat jako hloupá holka. Pokud ti dám šanci a ty to zase pokazíš, tak tě utopím v bazénu a můžeš jít domů," řekla rázně.

A jaký je nyní tedy jeho vztah k Petře? Claude ji sice chce poznávat, ale jen na kamarádské úrovni a ne na té partnerské, jak sám prohlásil. Po chvíli si Rachel vezme stranou i Petra a dívky se baví o tom, s čím Claude přišel. Je vcelku komické, že slova o kamarádském poznávání vytáhla jako první Petra během rozhovoru se Zorkou. Vypadá to tedy, že Claude běžel za Rachel na jistotu, protože u nové bombshell má dveře zavřené.

Přesun do Casa Amor

Odpoledne přišla chlapcům zpráva, aby se vyplížili z vily s hashtagem "můžete zlobit". Na jejich tvářích bylo vidět, jak jsou nadšení. Po chvilce začne být dívkám, hlavně tedy Paulině, divné, co kluci dělají uvnitř vily tak dlouho. Vydají se je tedy hledat.

Po několikaminutovém pátrání to zabalí a jdou si zacvičit, když vtom Rachel uslyší auto. Holky spatří vůz plný nových holek mířící na místo, kde jsou jejich milí. Osiřelým dívkám dojde, o co tady jde. Mužské osazenstvo teď ve společnosti Terezy, Sabriny, Dariny a Lenky čeká prověrka jejich citů – vydrží být pánové v odloučení věrní, anebo ne?

Balení a společná noc

Zatímco se kluci postupně seznamují s bombshells, jejich osiřelé partnerky dostanou za úkol, aby jim na pár dní zabalily. Venis Adamovi důvěřuje a chce, aby reprezentoval, i když není s ním. Petra v šatně uklidňuje Paulinu, že Honza chce být jen s ní, a Adri celá uslzená posedává na posteli. Smutná je i Majka, která do Chrisovy tašky zabalí svou podprsenku, polštářek a oranžové šaty.

Nejhůře to od holek schytal Claude. Rachel s Petrou si balení užily a naházeli mu do tašky jen růžové věci a staré ponožky.

Po party v Casa Amor dojde na důležitou otázku, kde kdo bude spát a s kým. Zpěvačka Lenka si nakonec vezme do postele Lua, Tereza zvolí Clauda, Sabrina vsadí na Adama a Darina chce ulehnout po boku Bruna. Ten měl z jejího rozhodnutí i radost. Honza a Chris usínají spokojeně spolu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Reality show Love Island 2023

Reality show Love Island 2023 vysílala TV Nova. Moderátorkou pořadu byla Zorka Hejdová. V show se hrálo o pohádkovou výhru dva miliony korun.

Vítězi Love Islandu 2023 se stali Christopher Jirout a Mária Glatzová.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy