Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Koleso vs. Kril: Lítaly další facky! Výrazy security mluví za vše

Koleso dostal od svého soupeře Lukáše Krila facku. Už podruhé.
Zdroj: Se souhlasem Clash of the Stars
+ Dalších 5 fotografií
Facka

Co setkání, to facka. Tak to vypadá pokaždé, když se internetová hvězda Koleso postaví čelem svému soupeři, Lukášovi Krilovi. Ti se spolu za necelý měsíc utkají v oficiální polštářové bitvě! Událost se velmi rychle blíží, a tak organizátoři galavečera, v rámci kterého se to celé uskuteční, nelení a snaží se vzbudit největší pozornost. Nešlápli vedle, když proti sobě již podruhé postavili zmiňované “bojovníky”. Koleso dostal další facku a výrazy sekuriťáků stojících po jejich boku pobavily nejednoho diváka. Záznam ke zhlédnutí na sociálních sítích organizace Clash of the Stars. 

Jestli si něco fanoušci organizace Clash of the Stars nechtějí nechat ujít, tak je to polštářová bitva internetové hvězdy Patrika Pešavy alias Kolesa a jeho soupeře Lukáše Krila.

Organizátoři nadcházejícího galavečera si byli moc dobře vědomi, že tato bizarní disciplína bude trhákem, a do poslední chvíle událost tajili se slovy “Překvapení večera”.

Vše odtajnili až během tiskové konference k představení blížícího se turnaje. Koleso a Lukáš Kril se proti sobě poprvé postavili čelem. Koleso svému soupeři donesl na pódium salát se slovy: “Ten mám jako dárek pro Lukáše. Jak se chytnem, tak mu ho hodím na hlavu.” Za svoje výroky dostal od protivníka facku.

A stejně tak podruhé. Clash of the Stars si oba soupeře pozvala “na kobereček”.
Organizace začala kromě sportovního galavečera pořádat sérii “B4THECLASH”, živé rozhovory s aktéry vybraných zápasů, do prvního dílu si pozvala právě Kolesa a Lukáše.

Koleso vs. Kril: Dvě setkání, dvě facky

Při jejich druhém staredown dostal Koleso druhou facku. Záznam z videa přidala organizace na svůj TikTok účet. Nejednoho diváka pobavily výrazy sekuriťáků, kteří stáli opodál a dělali, co mohli, aby nevybouchli smíchy.

Diváci mají ale jasno! Za favorita polštářové bitvy považují právě Kolesa. Ten na plné čáře zvítězil v divácké anketě, jejíž výsledky se objevily na instagramovém účtu Clash of the Stars.

Turnaj se uskuteční již 25. 6. 2022 v pražské hale Královka.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy