Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Koho má doma nový vítěz formule 1? Krásnou modelku a dceru trojnásobného šampiona!

Automobilový závodník Max Verstappen a jeho přítelkyně Kelly.
Zdroj: Profimedia
+ Další fotografie
Krásná přítelkyně

Teprve čtyřiadvacetiletý belgicko-nizozemský závodník Max Verstappen se stal mistrem světa ve formuli 1. Své vítězství následně pořádně oslavil a nechyběla u toho ani jeho krásná přítelkyně, původem brazilská modelka Kelly Piquet (33). 

Velkou cenu Abú Zabí formule 1 vyhrál po dramatickém závodě Max Verstappen z týmu Red Bull, teprve čtyřiadvacetiletý belgicko-nizozemský závodník. Ten v posledním kole předjel legendárního Lewise Hamiltona (33) z týmu Mercedes. Jedná se tak o první vítězství tohoto mladého závodníka.

Jeho přítelkyní je brazilská kráska

Kromě toho, že nyní slaví na poli pracovním, rozhodně může slavit i doma. Po svém boku má již nějaký čas krásnou brazilskou modelku Kelly Tamsmu Piquet Souto Maior. Ta ení mezi závodníky formule 1 žádým nováčkem. Je totiž dcerou Nelsona Piqueta, brazilského závodníka a trojnásobného mistra světa F1 a nizozemské modelky Sylvie Tamsma.

Většinu dětství prožila Kelly na jihu Francie, ve dvanácti se však přestěhovala do Brazílie, kde žila do svých patnácti let. Po dostudování střední školy se přestěhovala do New Yorku, kde studovala Marymount Manhattan, obor mezinárodní vztahy s důrazem na politologii a ekonomii. Během studia si prošla řafou stáží, většinou v oblasti módy. Následně pracovala pro Vogue Mexiko, Bergdorf Goodman a byla i sloupkařkou v Marie Claire.

S jiným závodníkem má dítě

V lednu 2017 začala Kelly Piquet chodit s ruským závodním jezdcem Daniilem Kvjatem, s nímž má dceru Penelope. Jejich vztah však v prosinci 2019 skončil.

Od října 2020 chodí s Maxem Verstappenem, belgicko-nizozemským závodníkem, který letos poprvé vyhrál F1 a porazil sedminásobného vítěze Lewise Hamiltona.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy