Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kincl si stěžoval na Vémolovy rány pod pás. Manželka musela šampiona zkontrolovat, zda je schopný pracovat na dalším miminku

Patrik Kincl je novým králem Oktagonu
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Dalších 35 fotografií
kincl vs vémola

Když rozhodčí během hlavního souboje sobotního Oktagonu několikrát přerušovali zápas mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem, bylo to z hned z několika důvodů. Jednou šlo i o nepovolený zákrok – zásah do slabin. Z Vémolovy strany. K tématu úderů do citlivé oblasti se na pozápasové tiskové konferenci vyjádřil i „oťukaný“ vítěz duelu Kincl. Na utkání v O2 areně nechyběla ani redakce eXtra.cz.

Na otázku novinářů, co Patrik Kincl v následujících dnech po klíčovém zápase s radostí vyhlíží, odpověděl svérázně. „Těším, se, až s manželkou zkontrolujeme, jak jsem ustál asi těch deset úderů na kule, co jsem dostal. Snad je všechno v pohodě,“ pobavil Kincl všechny přítomné na pozápasové tiskovce.

Zároveň prozradil plány, které má s manželkou do budoucna. Už brzy by totiž mohli čekat potomka. „Minulý týden jsme doma lehounce nadhodili téma druhého dítěte, tak bych nerad, abych na tento zápas nakonec vzpomínal smutně,“ dodal ještě muž aktivní volejbalistky Pavly a otec malé Anežky, která přišla na svět v roce 2020.

Už od pondělka si šampion užívá zasloužený relax. „V pondělí se chystám vyrazit s manželkou a dcerou na pobyt do Nového Města na Moravě. Jedeme spolu s Kozmičovými,“ řekl na tiskovce, kde nechyběla redakce eXtra.cz. Prozradil tak, že na dovolenou se jeho rodina chystá i s rodinou bojovnického kolegy Davida Kozmy. Ten se s partnerkou rovněž těší na druhého potomka.

Kincl o manželce: Je to skvělá ženská

Že Kincl svou manželku moc miluje, dokazuje i na svém Instagramu: „Je to skvělá ženská a mamina, takže je pro mě sakra důležitá. A jako všude jinde, každý den není jako z pohádky, ale umíme se s tím poprat. Teda hlavně ona. Závěr přípravy je doma dost o ní, a byť toho má kolikrát plné kecky, tak se také kousne. Já se to pak snažím vynahrazovat mimo přípravu a snažím se být ten, o koho se může opřít a na koho se může spolehnout,“ napsal na sociální síti o své ženě před několika měsíci.

Napínavá bitva dvou zápasnických rivalů měla nakonec celých pět kol a trvala celkem 25 minut. Rozhodly proto až body rozhodčích, jejichž skóre promluvilo ve prospěch Kincla. Velkou pozornost rovněž poutalo pravé oko Vémoly, které po zásazích Kincla ve čtvrtém kole oteklo natolik, že po zbytek zápasu zůstalo prakticky zavřené.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy