Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Kincl označil Vémolu za klauna a veřejně se mu vysmál: Vejmluva přede mnou utíká, odveta bude u soudu, říká

Patrik Kincl podal na Karlose žalobu.
Zdroj: Profimedia/Se souhlasem Karlose Vémoly/eXtra.cz - koláž
+ Další fotografie
sport

Poté, co populární MMA bijec Karlos Vémola ohlásil svůj návrat do klece už na 15.4. v Liberci, strhla se směrem k němu ohromná lavina negativních reakcí. S jednou takovou přispěchal i jeho největší rival Patrik Kincl, který se s Terminátorem má utkat v odložené bitvě v květnu. Jak znechucený Kincl napsal na svůj Instagram, počítá s tím, že na bitvu s Vémolou nedojde, protože se zase zraní, a přímo se mu tak vysmál.

Vémola už v Liberci

Karlos Vémola oznámil přes svůj Instagram, že do Oktagonu se vrátí ještě dříve, než bylo původně zamýšleno. Terminátor se divákům představí na premiérovém turnaji v Liberci, a to již v dubnu. Bojovat bude ve váze do 88 kilogramů. Za svůj brzký návrat poděkoval lékařům. „Díky skvělé práci lékařů a mého týmu budu zpět ve hře dřív, než jsme čekali,“ napsal na svůj Instagram.

Reakce veřejnosti a zápasníků na sebe nenechaly dlouho čekat a směrem ke Karlosovi se spustila doslova tsunami negativity. Vémola totiž v Liberci nastoupí pouhý měsíc před zápasem s Kinclem. S ním se měl utkat již v prosinci loňského roku, jenže Terminátor tehdy kvůli zranění zápas odpískal. Samozřejmě Kincl z toho nebyl ani trochu nadšený a už tehdy kritizoval Karlosův přístup k tréninku a životosprávě.

A Kincl se nedržel zpátky ani teď, kdy se Vémolovi znovu vysmál. "Tak co, bere ho ještě někdo vážně? To bylo žvástů o tom, jak mám ten titul půjčenej. Jak si pro něj hned dojde apod. To celé podtrženo nádherným rozhovorem z nemocnice pro iSport. Jeho brněnské vystoupení po mé obhajobě mělo znít spíše takhle: 'Se*u z Patrika Kincla',"napsal na svůj Instagram zápasník s přezdívkou Inspektor.

Kincl si myslí, že Vémola opět vycouvá

V to, že se uskuteční druhá bitva mezi dvěma největšími jmény v organizaci Oktagon, přestává současný šampion střední váhy věřit. "Na květen je připraven náhradní soupeř, takže přípravu budu ladit spíše tímhle směrem a pak vyzvu Kaika Brita. Vejmluva ať si klidně utíká dál a odveta proběhne až u soudu," dal vzpomenout na trestní oznámení, kterému Vémola čelí.

Sága sporu mezi oběma bojovníky se táhne již od jejich prvního zápasu v roce 2018. Vyměňování urážek je na denním pořádku. Zúčtování mělo přijít 30. prosince minulého roku, avšak zápas kvůli těžkému zánětu Karlose musel být odložen.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy