Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Kdo byl muž krásné Victorie: David byl úspěšný ropný podnikatel a chtěl velkou rodinu

Victoria s manželem Tomem Blythem, který ji zabil.
Zdroj: Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 17 fotografií
tragická smrt

Smrt krásné Victorie Velvet (†40) zasáhla celé Česko. Zpěvačka, která žila v Turecku, měla české kořeny a ráda se sem vracela. O život ji podle tamních médií a policie připravil její manžel David Thomas Blyth (†53) po žárlivé hádce. Blyth pracoval v ropném průmyslu a často jezdil po světě. V roce 2019 začal pracovat v Turecku, kam za ním přijela i jeho manželka. Jeho snem bylo mít spoustu dětí, jak před lety prozradila Victoria v rozhovoru pro server iDnes.cz.

Zpěvačka Victoria Velvet měla všechno: krásu, úspěšnou kariéru i šťastnou rodinu. Všechno měl překazit její manžel David Thomas Blyth, který ji a následně sebe 11. června podle tureckých údajů zastřelil po žárlivé hádce, jejíž svědkem byly i jejich děti.

David byl podle tureckého listu Hurriyet majitelem mezinárodní společnosti zabývající se těžbou ropy a kvůli svému zaměstnání často jezdil po různých koutech světa. V roce 2019 začal pracovat v Turecku, kam za ním přijela i jeho manželka. Zakotvili v Ankaře.

Pojmenovala po manželovi jedno z dětí

„V lednu se budeme s dětmi stěhovat do Turecka. Manžel tam rozjíždí firmu a já mu s tím budu pomáhat. Mrzí mě, že opouštím Česko, mám to tady ráda. Ale zároveň se strašně těším, že brzy budeme všichni pohromadě,“ řekla tehdy Victoria pro iDnes.cz.

Její muž byl původem Skot a podle Blesku se za něj provdala v roce 2014. Celkem spolu měli tři děti – Davida (14), Annabelle (10) a malého Zacharyho, který se narodil v roce 2020. Děti byly po tragédii předány do péče Victoriiným příbuzným. Právě o posledního potomka se dvojice snažila téměř dva roky. „Manžel by chtěl velkou rodinu, prý aspoň sedm dětí. No nevím,“ řekla k tomu pro iDnes.cz Victoria.

„Děti jsou zvyklé s námi odmalička cestovat, takže nové prostředí snad nebude problém. Spíš se děsím toho, že se budu muset naučit turecky. Panebože, další jazyk! Ale když jsem zvládla češtinu, tak dám snad i turečtinu,“ komentovala tehdy přesun do Turecka zpěvačka.

Tělo krásné zpěvačky zůstává zatím v Turecku

Smrt zpěvačky potvrdil redakci eXtra.cz tiskový mluvčí ministerstva zahraničních věcí Daniel Drake. „Můžeme potvrdit, že v Turecku zemřela násilnou smrtí česká občanka. Náš zastupitelský úřad je v kontaktu s rodinou a poskytuje konzulární asistenci. S ohledem na pozůstalé nebudeme poskytovat další informace,“ uvedl.

Těla dvojice jsou stále v Ankaře, kde probíhá pitva. Vyšetřování celé tragédie je také stále v procesu. "Policejní vyšetřování stále trvá. Není jisté, že k činu došlo tak, jak o tom informují turecká média. Není jisté, že šlo o vraždu a sebevraždu, ale vyšetřovatelé pracují i s verzí dvojnásobné vraždy. Děti nic neviděly, i když byly v domě," sdělil redakci eXtra.cz rodinný přítel.

Manželé patřili mezi společenskou smetánku, David se pohyboval po tamních vysokých místech a stýkal se též s tureckými politiky.



Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy