Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kazmova podivná terapie filmem: Před zraky potupené přítelkyně Marie vynášel do nebes Andreu

Kazma si ze svého očekávaného filmu, udělal terapii.
Zdroj: koláž eXtra.cz/ se svolením Andrei Kalousové /se svolením Marie Rosecké
+ Dalších 11 fotografií
STARÁ LÁSKA NEREZAVÍ

Na plátnech kin se konečně objevil dlouho očekávaný film Kamila Bartoška (38) alias Kazmy. V jeho Onemanshow: The Movie Kazma překvapivě vyznal city své expřítelkyni a projevil lítost nad jejich rozchodem. Na premiéře byla i údajně nová přítelkyně Kamila Marie Rosecká, která odešla z kina se smutným výrazem. A bývalá přítelkyně Kazmy ještě film ani neviděla. 


Dlouho očekávaný film Kamila Bartoška alias Kazmy odkryl nečekaná překvapení. Film nesl i příběh bývalé přítelkyně Andrey Kalousové, ve kterém jí Kamil dojemně vyznal lásku a vyjádřil lítost ohledně jejich rozchodu.

Konec snímku obsahoval společné fotografie a videa s krásnou řečí pro Andreu. "Ty jsi ta nejlepší holka, co znám," řekl jednu z vět. Dalo by se říci, že Kazma svůj celovečerní film pojal jako podivnou terapii, aby se vyrovnal s rozchodem.

Pár se rozešel před dvěma lety a oba na své sociální sítě přidali dojemné vyjádření, které je napsané,  jako by jeden druhého opouštět ani nechtěli. "Byla jsi celý můj vesmír. Budu na tebe zpovzdálí dávat pozor, dokud to budeš potřebovat," napsal Kazma na konec dojemné zprávy o rozchodu.

Kamil ve svém příspěvku i zmínil, že si pár byl vždy věrný, v jeho snímku to však bylo naopak. Ale i sama Andrea redakci eXtra.cz potvrdila, že si není vědoma, že by ji Kamil někdy podvedl. To značí, že románek byl nejspíš pouze pro film.

Andrea Kalousová pro redakci eXtra.cz sdělila, že film ani neviděla a ani neví, že je částečně i o ní. "Budu se na to muset zajít podívat," komentovala.

Nová přítelkyně

Údajně je teď jeho nová přítelkyně influencerka a účastnice první série pořadu Like House Marie Rosecká. Ani jeden z páru se však ke spekulacím nevyjádřil. Kazma má svou drahou polovičku údajně skrývat již dva roky.

Mladá influencerka se ale na sociálních sítích vztahem netají. Čas od času sdílí videa, ve kterých zmiňuje, že "má přítele", nikdy ho však neukázala. Z fotografií, kde je pár na akcích spolu, to však nelze popírat.

Marie z premiéry filmu odešla s kamarádkami a její výraz nasvědčoval, že v ní film zanechal smutek. Za celý večer se pár neobjevil ani na vteřinu spolu. Sama Marie se k filmu ani jejich vztahu nechce zatím vyjadřovat.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy