Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kazma vztah s Roseckou vytrvale popírá, teď narazil: Maru totiž propálila společné bydlení

Kazma a vztah s Roseckou: Marie propálila společné bydlení
Zdroj: koláž eXtra.cz/ se souhlasem Marie Rosecké, se souhlasem Andrey Kalousové
+ Dalších 10 fotografií
LHÁŘ

Kamil Bartošek alias Kazma se nedávno v rozhovoru pro Blesk.cz vyjádřil ke vztahu s Marií Roseckou, kde jasně uvedl, že jejich pouto je pracovní a pár netvoří. Skoro by se až zdálo, že tomu tak opravdu je, kdyby ale sama Marie nedala na své sociální sítě důkazy o opaku. Ukazuje se, že ani Kazma není vždy dva kroky napřed, jak tvrdí. 

Je možné, že dokonce i Kamil Bartošek alias Kazma udělá chybu. Nebo si spíše neohlídá svou přítelkyni Marii Roseckou v tom, co sdílí na svých sociálních sítích. Kamil svou přítelkyni před pár dny zapřel v rozhovoru pro Blesk.cz, ale zapomněl na to, že je Maru influencerka a svůj život sdílí na Instagramu.

V rozhovoru Kazma jasně říká, že vztah mezi nimi je pouze pracovní a podle jeho slov ho nezajímá, kdo ani kdy pár vyfotil. Na jasnou otázku, zdali jsou spolu, neváhal ani minutu a řekl zatvrzele: "Ne."

Maru dává na své instagramové story snímky ze svého života i to, kde bydlí. Avšak zapomněla na to, že totéž dělala i Kamilova expřítelkyně, modelka a zpěvačka Andrea Kalousová, která ze stejných místností společného hnízda lásky dávala fotky na svoje sociální sítě.

Ze série fotek je jasně poznat, že Marie je opravdu v Kamilově bytě a že je to nyní i její domov. To dokazuje i fakt, že si tam mladá influencerka vzala i své domácí mazlíčky. Že se jedná o tentýž byt, je z fotek jasné, například naprosto identická koupelna, ve které je Maru na fotce se svou kočičkou, ve stejné koupelně totiž Andrea dělala svou spolupráci na produkty.

Je i možné, že jsou tyto fotografie sdíleny Marií záměrně, jelikož má již těchto Kazmových lží dost. A i přes lásku ke svému příteli se malými krůčky snaží zviditelnit. Nebylo by se čemu divit, Kamil svým chováním ohledně jejich vztahu již překračuje některé meze.

Kazma je stále v Praze

Další lež, kterou Marie nechtěně, či  chtěně odhalila, je Kazmova cesta na druhou stranu zeměkoule. Kazma si totiž při rozhovorech s médii zapomněl změnit pozadí ve svém pokoji v Praze a i přes pokus s ručníkem kolem krku, který měl dokázat, že je opravdu někde v tropech, již nikoho neoklame.

Marie totiž na svém Tiktoku, kde natočila video s domácím mazlíčkem, je přesně před stejným pozadím jako sám Kamil.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy