Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kate s Williamem se pochlubili dětmi: Sladěná rodinka si vyšla na vánoční procházku

Příběh Kate Middleton a prince Williama je předmětem nových dílů seriálu Koruna služby Netflix
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 17 fotografií
mše

Královská rodina v čele s králem Karlem III. a jeho chotí Camillou Parker Bowles se vypravila na každoroční sváteční vánoční mši do kostela svaté Máří Magdaleny v Norfolku, jak píše web Page Six. Následně ještě princ William a jeho žena Kate Middleton zveřejnili na svých sociálních sítích rozkošný černobílý snímek svých tří dětí.

Princ William (41) a princezna Kate (41) se vánočně pochlubili svými třemi dětmi. Princové George (10) a Louis (5) se s maminkou a tatínkem sladili do královské modři, princezna Charlotte oblékla tmavě zelený kabátek v barvě Williamovy kravaty a celá rodina se vypravila na tradiční ranní bohoslužbu na Boží hod.

Mše se konala, jak uvádí Page Six, v kostele Máří Magdaleny v Norfolku. Půvabná princezna z Walesu si nasadila klobouk od Juliette Botterill Millinery, oblékla kabát od Alexandera McQueena a obula botky Gianvito Rossi. Elegantní model doplnila diamantovými náušnicemi se safíry, které patřívaly princezně Dianě.

Cesta ke kostelu byla lemována davy fanoušků, se kterými se královský průvod v čele s Karlem III. a Camillou srdečně zdravil. William s Kate následně na svém Instagramu vyvěsili černobílou fotku svých dětí s přáním veselých Vánoc všem. Příspěvek rychle stihl nasbírat přes milion lajků.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy