Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Katastrofální dovolená Pártlové v Austrálii: Marné hledání klokanů a trable s jídlem

O ruku jí požádal Josef Vařeka.
Zdroj: Teki Shine/TV Prima
+ Dalších 7 fotografií
Dovolená

Na tuhle dovolenou rodina Martiny Pártlové jen tak nezapomene. S partnerem Josefem Vařekou a dcerou Stellou odjeli objevovat krásy Austrálie, konkrétně město Perth. Jenže jak to vypadá, neudělali si potřebnou rešerši, a tak je na místě čekalo nemilé překvapení. „Příště zkusíme raději Melbourne nebo Sydney,“ přiznal Vařeka na Instagramu.

Zpěvačka Martina Pártlová s partnerem Josefem Vařekou a dcerou Stellou tráví dovolenou v zahraničí. Nejdříve odletěli na Bali a následně do Austrálie, kde chtěli prozkoumat tamní město Perth. Jenže to se neobešlo bez komplikací.

„Přiletěli jsme do Perthu, pronajali si karavan a měli v plánu projet celé pobřeží až do Esperance a poté se vrátit přes poušť zpět do Perthu. Naší chybou bylo, že jsme si nezjistili, že o víkendech se v Perthu nemaká a většina restaurací a kaváren je zavřená. Během týdne to nebylo o moc lepší, některý zavíraly už ve čtyři odpoledne. Navíc jsme dorazili v nejteplejším týdnu, kdy ani místňáci nevycházeli z domů, což by mohlo vysvětlit prázdný ulice, kde jsme potkávali jen pár podobných blbců jako my, hledajících jídlo a pití,“ začal své vyprávění Vařeka na Instagramu.

Příhody z Austrálie

To ale nebyla jediná překážka, která na ně čekala. „Co jsme však nevěděli, bylo to, že kempy obvykle zavírají v 17:00 a bývají přeplněný. Takže jsme většinu času trávili v karavanu, hledáním místa na přespání,“ popsal dále Josef. „Klokani. Tvrdili nám, že jsou všude a často sražený u silnic. Přestože jsme ujeli přes 1600 km, viděli jsme pouze jednoho přejetého klokana a většina těch živých byla za plotem. Bylo nám dokonce zakázáno jezdit v noci, protože údajně klokani skáčou pod auta,“ prozradil ještě Vařeka.

Doporučené video: Rozhovor s Martinou Pártlovou.

Neviděli nic

Také pavouky prý neviděli žádné a stejné to bylo i s hady nebo jinými tvory. Na závěr ještě dodal: „Západní Austrálie má své kouzlo, ale příště zkusíme raději Melbourne nebo Sydney.“ Rodina tak výlet do Austrálie shrnula slovy: „Chtěli jsme vidět vše, nakonec neviděli nic.“

Před pár hodinami přidala ještě Martina na své sociální sítě humorné video, v němž komentovali výlet do Austrálie slovy jako "Já už chci domů" nebo "To je strašný vedro".

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy