Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Karolína ze Survivoru tvrdí, že všechny prokoukla: A přiznala se k velkému intimnímu problému

Proměna Karolíny.
Zdroj: se souhlasem TV Nova
+ Dalších 8 fotografií
Taktika

Finalistka Survivora, Karolína Krézlová, po několika dnech od vyhlášení vítěze řekla pravdu o své taktice, na kterou spoléhala po celou dobu svého pobytu na ostrově. O větších detailech promluvila pro stanici Voyo, kde podala rozhovor. Také se svěřila s velice intimním problémem, který dorazil přímo ve finálovém duelu s Tomášem Weimannem. 

Herečka Karolína Krézlová v Survivoru předvedla, že je mistryní svého oboru. Díky herectví totiž dokázala dojít až skoro na konec a skončit na třetím místě v tak náročné soutěži. V rozhovoru pro Voyo se zpětně vrátila ke své taktice, kterou veřejně odhalila po několika dnech od vyhlášení.

Karolína vyzradila svou taktiku

„Měla jsem taktiku, ve které jsem pokračovala pomalu do konce. Já jsem si vždycky nasadila masku a představila jsem si to jako v herectví, kdy hraju určitý charakter. Že to nejsem já, pak se mi ty kroky, vyhazování lidí kolem sebe, dělaly hrozně lehce. No a udělala jsem si plán na každého postupně, a šli no. Nedivím se, že nejsem brána jako milovaný člověk,“ směje se Karolína při rozhovoru na Voyo.

„Ta hra je o intrikách. Na každého jsem se koukala v podstatě jako na hráčskou figurku, která má svůj charakter. Tak jsem si říkala, tak tahle ta je vznětlivá, tahle taky, tahle si zase všechno moc bere, tenhle je salámista, tenhle je jak rozhlas, půlku informací rozkecá atd. Takhle jsem si to pospojovala a vždycky jsem to naťukla a pak jsem seděla a koukala jsem na ně a říkala si: Hej oni na to furt nepřišli, že já s nimi takhle cvičím,“ promluvila Krézlová, jejíž hra se ale některým fanouškům líbila.

Herečka šla ven ještě s něčím. Při finálním rozhodnutí, zda bude Karolína ve hře pokračovat a kdy naposled zabojovala proti Tomášovi, ji zastihla nepříjemná věc. „Já jsem byla nakonec ráda, že jsem nešla dál. Já jsem totiž dostala průjem. A my s tím Tomášem jsme to dělali jako hodinu. Teď tam kolem mě chodil ten Ondra, no prostě jsem se bála, že se ztrapním v televizi,“ přiznala odvážně Krézlová.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy