Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Karolína Krézlová o Survivoru: Po návratu přišlo peklo, které bych nepřála ani nepříteli

+ Dalších 6 fotografií

Herečka Karolína Krézlová (36) se do většího povědomí diváků dostala díky reality show Survivor. Soutěž jí ale přinesla nejen slávu a cenné zkušenosti do života, ale také strasti spojené s psychickými problémy. Herečka dokonce musela navštívit odborníka, jak přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz.

Návrat z Dominikánské republiky nebyl jednoduchý pro nikoho z účastníků Survivora. Ani pro herečku Karolínu Krézlovou, která se dostala až do finále. Začlenit se zpět do reality bylo těžší, než sama myslela. Karolína se totiž stala terčem ostré kritiky diváků, kteří na ní nenechali nit suchou. Pomoc musela dokonce vyhledat u psychiatra.

Karolína potřebovala pomoc

„Mě Survivor bavil jako takový, jaký byl, ale to peklo, co přišlo potom, to bych nepřála ani nepříteli. To bylo fakt zlé, ublížilo mi to dost. A jestli to stálo za to, snad jo,“ řekla Karolína pro eXtra.cz. Herečka po skončení Survivora dostala od fanoušků pěkně naloženo. Ti jí totiž vůbec nepřáli třetí místo, na kterém nakonec skončila. „Mně přijde, že my Češi jsme v tomhle premianti. Každý, kdo má přístup k internetu, tak vám může napsat cokoliv. Ale aby vlastně přišel jediný člověk tváří v tvář, tak na to koule nikdo neměl. Je mi to vlastně líto, když si vezmu, že já mám podporu rodiny a těžce jsem to nesla, jak to asi musí zvládat někdo, kdo je sám. Pak by se lidé měli zamyslet nad tím, kolik případů sebevražd se stává jenom kvůli tomu, že jsou zlí,“ promluvila o návratu domů Karolína Krézlová.

Ona sama musela využít pomoc specialisty. „Já jsem vyhledala pomoc odborníka, protože samozřejmě to okolí, co mě podporovalo, tak není bezmezné a nechcete pořád někoho otravovat. Vlastně jsem měla takové nedobré myšlenky, takže jsem potřebovala pomoc,“ svěřila se herečka.

Skončila jako třetí

Karolína byla k titulu Survivora opravdu blízko. I kdyby se ale dostala do finálové dvojice, tak by podle moderátora Ondřeje Novotného na vítězství stejně neměla. Porota by jí prý nedala hlas. „Hlasy by jí nedal s největší pravděpodobnosti nikdo z poroty, ale poté, co ji Johanka oproti všem předpokladům zachránila ve hře, tak se rozehrála ke svému maximu,” prohlásil Ondřej Novotný v rozhovoru pro eXtra.cz.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy