Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Karlosova Lela má žhavou konkurenci. Silikonovou krásku si hýčká i bijec Mikulášek: Stará se o mě jako o štěně, říká

Pár si je vzájemnou oporou. Perfektně se doplňují .
Zdroj: Se souhlasem Václav Mikulášek
+ Dalších 9 fotografií
vztah

Václav “Baba Jaga” Mikulášek patří k nejvýraznějším tvářím tuzemské bojové scény. Zápasí pod organizací Oktagon, v níž má za sebou několikaletou kariéru. Náročnou fyzickou, ale i psychickou přípravu mu pomáhá zvládat jeho přítelkyně Dominika. “Hlídá mě v dietě, stará se a drží mě zkrátka. Je to fajn, když máte takovou oporu,” svěřil se zápasník pro eXtra.cz. Nádherná blondýnka dobře chápe, co život sportovce obnáší, sama totiž nyní usiluje o titul Miss Fitness.

Václav "Baba Jaga" Mikulášek patří mezi nejznámější zápasníky tuzemské bojové scény. Jeho jméno se vrylo do paměti lidí především poté, co se v roce 2020 utkal s hvězdou českého MMA Karlosem Vémolou. K zápasu došlo na turnaji Oktagon 19, který si můžete zpětně pustit na YouTube.

Už tehdy Mikulášek rozdělil fanoušky na dva tábory. Jedni ho milují, druzí nenávidí. Jeho kontroverzní vystupování a výroky rozhodně nejsou pro každého a s kritikou se bijec setkává na každodenní bázi. Těžkou hlavu si z toho ale nedělá. Oporou mu je navíc jeho nádherná přítelkyně Dominika. "Před posledním zápasem mi strašně moc pomáhala, hlavně psychicky. Hlídala mě v mojí dietě, protože já ji rád porušuju," směje se bijec v rozhovoru pro eXtra.cz.

"Starala se o mě, hladila mě jako malé štěně. Je to strašně fajn, když máte takovou oporu. Obzvlášť, když já shazuju vždycky nesmysl. Třeba teď jsem hubl 17 kilogramů," popisuje svou náročnou přípravu. Mikuláška fanoušci znovu uvidí v kleci už dnes! "Baba Jaga" se utká se slovenským houževnatým zápasníkem Matyasem Viszlayem. Galavečer se koná dnes od 18:00 v Liberci.

Přítelkyně ho drží nad vodou

Jak sám přiznává pro eXtra.cz, právě krásná přítelkyně ho drží nad vodou. Ostatně sama ví, co náročná příprava obnáší. "Je super, když vám v tomhle člověk pomáhá a tuší, čím si zrovna procházíte. Sama Dominika je jednou z finalistek Miss Fitness, i já se jí pokusím být oporou. Vzájemně si pomáháme, jsem za to rád a vděčný," dodal. Dvojici spojuje vášeň pro sport. Blonďatá kráska momentálně usiluje o titul Miss Fitness.

"Myslím, že takhle by to mělo fungovat ve vztahu. Že si dva pomáhají ve svých koníčcích a snech," uzavřel. Zda se Dominice bude dařit, to se dozvíme už 22.4. v PVA Expo Praha, kde se uskuteční velké finále. Nejenže se perfektně doplňují, ale hrdličkám to spolu navíc i náramně sluší, jak se můžete podívat v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy