Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Karlos Vémola vyměnil klec za Špindl: Zápas s Kinclem ne, ale řádit na prkně, to jo

Karlos Terminátor Vémola promluvil o zdravotních komplikacích, ale také návratu do klece.
Zdroj: Martin Procházka / eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
je fit

Ještě nedávno se v nemocnici málem loučil se životem a nyní už sjíždí kopce ve Špindlu. MMA zápasník Karlos Vémola je zase ve formě a svým fanouškům na Instagramu se pochlubil, že si po mnoha letech opět vyzkoušel jízdu na snowboardu. A to kvůli zdraví zrušil zápas s Patrikem Kinclem, který měl proběhnout 30. prosince.

Po letech na prkně

Oblíbená destinace českých celebrit Špindlerův Mlýn se opět zaplnila známými tvářemi, které si přijely užít nejen čistý horský vzduch, ale i nějaké ty zimní sporty a samozřejmě večerní posezení s přáteli nad troškou něčeho ostřejšího.

Nechyběl ani slavný MMA zápasník Karlos Vémola, který nechal manželku Lelu a své dvě ratolesti doma a odcestoval za zábavou, o kterou se neopomíná dělit na sociálních sítích.

"Říká se, že nejkrásnější pohled na svět je ze sedla koně, ale nevím, nevím, když takhle jedu na prkně po sjezdovce z těch krásnejch kopců," liboval si známý sportovec, který svou jízdu pečlivě dokumentoval na Instagram. "Ten pohled je taky krásnej, i když sníh nic moc," dodal kriticky s tím, že na prkně naposledy stál asi před třemi lety, ale ta nádhera za to prý stojí.

Na smrt nemocný

Mnohým z jeho obdivovatelů se jistě ulevilo, že se Terminátor dostává do formy. Ještě krátce před Vánocemi to totiž vypadalo, že zápasník doslova utekl hrobníkovi z lopaty, když byl nečekaně hospitalizován v motolské nemocnici se zánětem, který následně vyvolal trombózu.

„Přijel jsem za pět minut dvanáct a díky ochotě doktora Hradila a pohotové reakci to podle mě dopadlo dobře. Upadal jsem skoro do kómatu. Měl jsem v tu chvíli CRP přes 300 a neustále stoupalo,“ uvedl Vémola pro iSport.cz.

Jeho juchání na sněhu tak vyvolává zvednutá obočí, protože 30. prosince se měl v O2 areně postavit MMA zápasníkovi Patriku Kinclovi, ovšem právě kvůli Vémolově špatnému zdravotnímu stavu byl zápas zrušen.

Nyní už je Karlos ale zjevně zdravý jako rybička a roztáčí to ve Špindlu. Snad nezapomene na dobré mravy a jako správný táta od rodiny bude mít na paměti, že má doma ženu a dvě malé děti.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy