Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Karlos Vémola v Clash of the Stars? Ukaž mi peníze, vyzval zápasník promotéra COTS

Karlos Clash of the Stars miluje.
Zdroj: Se souhlasem Clash of the Stars
+ Dalších 5 fotografií
Clash of the Stars

Zápasník Karlos "Terminátor" Vémola se již brzy rozloučí se svou hvězdnou bojovou kariérou. V Oktagonu, pod jehož záštitou bojuje posledních několik let, ho čeká už jen posledních několik zápasů. Sám bijec se před časem nechal slyšet, že "každá jízda jednou končí" a že brzy odejde do důchodu, ale jak se nyní zdá, tak s koncem kariéry to nemyslel Vémola tak docela vážně. Ve svém livestreamu na Instagramu totiž Vémola nyní promluvil o možném přesunu do Clash of the Stars. "Le Sy, ukaž mi peníze," promluvil směrem k promotérovi COTS Tomášovi Linh Le Symu a vyzval ho, ať mu připraví lákavou finanční nabídku. 

Fanoušci Oktagonu se brzy rozloučí se zápasníkem Karlosem "Terminátorem" Vémolou. Toho MMA nadšenci uvidí v kleci už jen párkrát. Jak se totiž sám bijec nechal před časem slyšet "každá jízda jednou končí" a Vémola plánuje odejít do důchodu. Jeho hvězdná vrcholová kariéra by se měla završit odvetnou bitvou s Attilou Véghem, která zatím nemá stanovený termín, ale jak se zdá, souboj s Véghem nebude tím posledním!


Karlos Vémola v Clash of the Stars

Možná se totiž odehraje něco, co by doposud snad nikoho nenapadlo. Vémola po konci v Oktagonu dost možná nejspíše přesedlá k organizaci Clash of the Stars, která se zaměřuje na amatérské souboje známých osobností. "Tohle mi ve sbírce ještě chybí. Nemusím mít všechno, ale nikdy neříkej nikdy. Le Sy, show me the money!" prohlásil totiž Vémola ve svém živém vysílání na Instagramu, kde právě na téma COTS došlo.

Jak se zdá, rozhodující by byly peníze, ke kterým vyzval promotéra Clashe, Tomáše Linh Le Syho. "Je to neuvěřitelná show, co tam fanoušci předváděli, klobouk dolů. Ale není to sport, se sportem to nepleťte," dodal Vémola poté, co navštívil šestý galavečer zmíněné organizace.


Právě na Clash of the Stars 6 se Vémola objevil nejen jako divák, ale zavítal dokonce do klece. Na turnaji totiž zápasil Vémolův svěřenec Rendy, kterého Karlos na zápas v Clashi několik měsíců připravoval. A nebylo to poprvé, co se Karlos na galavečeru COTS objevil. Necháme se překvapit, zda mu nakonec organizace přichystá takovou nabídku, že i on se objeví na fightcard jako jedna z hlavních hvězd.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy